Whirlpool FreshCare+ FWSG71283SVEEN, model clasa D cu 6th Sense

Mașina Whirlpool FreshCare+ FWSG71283SVEEN e una pentru o familie compusă din maxim 4 persoane întrucât capacitatea ei e de 7kg.
Corespunde noilor cerințe energetice ale UE, în acest sens având clasa D cu un consum de 69 kWh la 100 cicluri.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu detectare automată a cantității. Acest lucru poartă numele de 6th Sense, sau pe românește Al Șaselea Simț.
Din poză se poate vedea că aparatul are un panou de comandă simplu și cu inscripții precum Fresh Care+, Steam și Inverter Motor.

Păreri pro și contra

Precum e în cazul altor modele moderne și acest Whirlpool FreshCare+ FWSG71283SVEEN vine cu o multitudine de caracteristici utile printre care fac referire la:

  • 6th Sense care are rol în detectarea dimensiunii și tipului de țesătură așa încât spălarea să fie optimă cu un consum minim de resurse.
  • E un model compact adică slim cu dimensiuni de 44x60x85 axlxî cm. În felul acesta va ocupa cât mai puțin loc.
  • Are clasa D pe partea de eficiență energetică cu un consum mic de curent. Acest lucru e datorat motorului Inverter, 6th Sense și altor optimizări.
  • Vine echipat cu Steam care ajută a reîmprospătarea rufelor.

Vine cu tehnologie Fresh Care despre care trebuie să scriu că ajută la păstrarea rufelor ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.
Din păcate nu are integrat uscător, iar din acest motiv trebuie să vă orientați înspre un uscător dedicat (de preferat cu pompă de căldură), dacă vreți așa ceva. Recomand modelul Arctic DAPLH732PB.

De final pot scrie despre acest model că e unul perfect pentru cineva interesat de un aparat care să spele bine și să economisească energie electrică.
Despre producător trebuie adăugat că e numărul 1 l nivel mondial datorită calității produselor sale.

Te-ar mai putea interesa