Samsung WW90T734DBH/S7, model A3+ cu AI Control

Samsung WW90T734DBH/S7 e o maşină de spălat rufe modernă apărută recent pe piaţă care poate spăla pentru 3-5 persoane. Vine cu o capacitate de 9kg şi e o variantă mai mică a modelului de 10,5kg.
Precum alte modele de la Samsung şi acesta vine cu multe tehnologii utile precum Eco Bubble, Motor Inverter, Ai Control, Auto Dispenser, Drum Clean+ şi Bubble Soak.

Modelul acesta vine la un preț bun, iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere (construcţie cât şi funcţii). Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design plăcut şi diferit faţă de aparatele din anii anteriori.
Probabil că puteţi vedea din imaginea de alături că acest mode lare un panou de comandă minimal aşa încât utilizarea să fie cât mai simplă.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung WW90T734DBH/S7 e unul inteligent deoarece are AI Control. Acest lucru presupune că spălarea poate fi personalizată prin faptul că aparatul memorează obiceiurile tale şi oferă cicluri suplimentară. Aparatul poate fi controlat de pe un telefon care să aibă instalată aplicaţia SmartThings.
Pe partea de detergent acest model are Auto Dispense, adică e distribuită automat cantitatea de balsam şi detergent aşa încât să fie cât mai puţină risipă. Sertarul cu detergent va rămâne curat datorită caracteristicii Stay Clean care e întâlnită şi la modelele din anii anteriori.
Pentru haine foarte murdare avem funcţia Bubble Soak care are rol şi de a a scoate petele persistente.
La construcţia aparatului e folosit un motor modern de tipul Digital Inverter garantat la 10 ani, maşina având garanţie standard de 2 ani.

Per ansamblu acest model e unul foarte bun dacă vreţi să spălat multe rufe cu resurse puţine. Are un număr mare de programe (22 la număr) aşa încât să puteţi spăla eficient fiecare tip de ţesătură.

Te-ar mai putea interesa