Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE, păreri model 10kg

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE este una cu uscător integrat așa încât să fie o alternativă la uscătorul Whirlpool FreshCare+ FFTM119X2BYEE. De la început trebuie să scriu că are eficiența energetică combinată E, adică la spălare și uscare. La spălare are clasa B de eficiență energetică. Se poate vedea de pe urma acestor dată că nu e un aparat la fel de eficient precum un uscător cu pompă de căldură (cu cel care am scris că îi e alternativă), dar își va face treaba binișor.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la producătorul nr 1 la nivel mondial. Dacă ne uităm la poza de alături atunci nimic nu trădează faptul că aparatul e unul 2 în 1, doar inscripția 10+7kg.

Păreri pro și contra

Mașina Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258SVEE este una echipată cu 6th Sense, dar și cu uscător de rufe. „Al șaselea simț” este o tehnologie care face ca aparatul să spele atâta timp cât rufele sunt murdare. De asemenea, această tehnologie reglează presiunea, consumul de apă și timpul în funcție de cât e nevoie.
Dacă aveți o cantitate mică de spălat atunci în 45 minute puteți spăla 1kg rufe.
Cum e în cazul mașinilor de la Whirlpool, acest model are Fresh care+, adică un sistem care presupune că hainele vor rămâne ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea spălării.
Despre capacitatea de spălare trebuie să scriu că aparatul are 10 kg așa încât să poată spăla pentru maxim 7 persoane. Însă acest lucru nu e valabil și pentru uscare deoarece aparatul poate usca doar 7kg.

Ca dezavantaje trebuie scris că are un preț ușor mare, că u e smart și că uscătorul nu e unul la fel de eficient precum unul cu pompă de căldură.

Un astfel de electrocasnic probabil că-i va împăca pe cei care vor o mașină de spălat și un uscător, dar nu au prea mult loc și nici un buget prea mare.

Te-ar mai putea interesa