Whirlpool FreshCare+ FFTM119X2BYEE, păreri uscător de 9kg

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X2BYEE este un uscător cu capacitate de 9 kilograme și eficiență energetică A++. Capacitatea mai sus amintită face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie formată din 3-4 persoane sau chiar mai mult.
Probabil că vedeți că are o eficiență energetică deosebită, iar acest lucru se datorează faptului că are pompă de căldură.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se recomandă prin faptul că vine de la producătorul numărul 1 la nivel mondial și că are o multitudine de facilități utile.
În preajma panoului de comandă sunt inscripții precum 6th Sense, Fresh Care, Inverter Motor.

Păreri pro și contra

Acest uscător FFTM119X2BYEE de la Whirlpool e unul dotat cu Al Șaselea Simț, adică cu o tehnologie care detectează automat cantitatea de rufe și reglează durata în funcție de nivelul de uscare dorit.
Tot mai multe aparate de întreținere a rufelor vin cu FreshCare+. Acest lucru presupune că după ce rufele au fost uscate vor rămâne ca proaspăt uscate timp de maxim 6 ore.
Whirplool se laudă că uscătorul e foarte silențios acest lucru reiese și de pe eticheta energetică. Pe aceasta este inscripționat 64 decibeli.
Motorul din dotare este unul SenseInverter. Mai exact, e unul cu viteză variabilă, acesta fiind și motivul pentru care este eficient energetic.

Din păcate acest model nu e unul smart, adică nu puteți să-l controlați de la distanță prin intermediul unei aplicații sau ceva similar. Nu aș putea spune că e un dezavantaj prea mare întrucât nu cunosc ca un electrocasnic de la Whirlpool să aibă așa ceva.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi foarte util celora care doresc să usuce cantități mar ide rufe, dar nu au unde să le pună la uscat.
Despre preț trebuie să scriu că e unul foarte bun deoarece un model de la Bosch are un preț cu vreo 1000 lei mai mare.

Te-ar mai putea interesa