Whirlpool FreshCare+ FFTM229X3BEE, uscător de rufe cu clasă energetică foarte bună

Uscătorul din imaginea de jos, Whirlpool FreshCare+ FFTM229X3BEE, este unul dintre cele mai eficiente modele de 9 kg de pe piață și se vede după clasa de eficiență energetică – A+++. Un model cu capacitate maximă de 9 kg are și o ușă generoasă, iar acest aspect este vizibil din imaginea de jos. Poate fi confundat cu o mașină de spălat rufe, dar sunt și câteva diferențe estetice. Acesta poate fi un model de top și nu pentru că este scump, ci pentru că oferă anumite dotări mai speciale.

Nu se adresează oricui datorită prețului mare, dar îl consider justificat și voi enumera mai jos câteva motive pentru care merită ales. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscătorul de rufe vă poate ușura viața pentru că vine în ajutorul celor care nu au unde să pună la uscate rufele sau nu vor să-și mai piardă timpul cu ele. E mult mai simplu să arunci rufele într-un aparat și să apeși câteva butoane. Programele sunt destul de numeroase și sunt diversificate ca și alte modele.

Uscarea se face cu o tehnologie nu chiar nouă, însă este eficientă (pompă de căldură). Este echipat cu filtru Easy Cleaning, adică aveți acces ușor la el și se curăță rapid. Cu FreshCare+, rufele pot să se mai mult timp în aparat iar mirosul proaspăt rămâne. Motorul Inverter este foarte important deoarece reduce vibrații și zgomotul, aparatul devenind mai silențios. Panoul de control din dreapta devine util atunci când vreți să amânați pornirea, să blocați tastele, să setați nivelul de uscare etc. Al 6-lea Simț este o tehnologie importantă și este prezentă doar pe aparatele acestui brand. Rolul ei diferă de la un tip de aparat la altul, dar în principiu sunt niște senzori inteligenți care reglează parametrii programului pentru obținerea unor rezultate bune la un consum mic de resurse.

Concluzie

Whirlpool FFTM229X3BEE impresionează la cele mai importante capitole – performanță, design, eficiență, funcționalitate. Decizia finală este a voastră și poate că vă doriți un model mult mai accesibil, poate chiar pe la 2000 lei. Whirlpool FFTM229X2WSEE este un uscător mai ieftin pentru că ar un consum ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa