Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE, păreri uscător modern

Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE este un uscător de rufe cu o capacitate mare de 9 kg și care oferă o eficiență energetică extrem de bună. Acest lucru este datorat faptului că are pompă de căldură iar în felul acesta este obținută clasa A+++ de eficiență energetică.

Dacă sunteți interesați de costul aparatului Atunci trebuie să știți că preț bun Vezi prețul special de azi ». La prima vedere acesta poate părea mare dar trebuie să luați în considerare faptul că are o capacitate mare și că eficiența energetică este una foarte bună.

Avantaje și dezavantaje

Modelul de uscător Whirlpool FreshCare+ FFTM119X3BXYEE vine cu o serie de avantaje, printre acestea fiind tehnologia „Al Șaselea Simț”, Fresh Care+ și motorul SenseInverter.
Probabil că ați văzut că aparatele de la Whirlpool au Al VI-lea Simț, iar în cazul acestui model aceasta tehnologie presupune că este detectată cantitatea și în funcție de aceasta este stabilită durata ciclului de uscare. În acest fel se economisește energie și timp.
Referitor la sistemul FreshCare trebuie să scriu că acesta presupune că rufele vor rămâne ca proaspete timp de maxim 6 ore de la terminarea uscării. Acest lucru se va dovedi util persoanelor care nu au timp să scoate rufele din cuvă imediat după uscare.
Un alt lucru care probabil că vă va ajuta este dotarea Auto Cleaning care presupune că filtrul condensatorului va fi curățat automat.
În privința dimensiunilor trebuie scris că acest mode e unul normal, adică are dimensiuni de 65x60x85 axlxî cm. Se poate vedea din aceste date că nu este un model slim (compact) întrucât nu prea are cum din moment ce are capacitate de 9 kilograme.

Ca dezavantaj trebuie precizat că are un preț cam mare și că nu e smart. Prețul reflectă dotările și faptul că are o capacitate mare. În privința lipsei facilităților smart (de a fi controlat de pe un telefon mobil) trebuie scris că aparatele de la Whirlpool sunt cunoscute ca nefiind smart.

De final trebuie să recomand acest model celora care vor un aparat de calitate de la producătorul nr 1 la nivel mondial. Vă dați seama că aparatul are o fiabilitate extrem de bună și că Whirlpool nu e degeaba numărul 1.
Probabil că acest model se va potrivi foarte bine alături de o mașină precum Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE.

Te-ar mai putea interesa