Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE review

Whirlpool FreshCare+ FFS7458WEE e o mașină de spălat rufe cu o eficiență energetică superioară și posibilitatea de a spăla pentru 3-4 persoane. Evident că vine cu tehnologia „Al șaselea simț”, lucru care presupune că aparatul adaptează resursele în funcție de greutate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar că arată bine, ci vine cu o multitudine de facilități utile integrate. Cele mai utile le voi menționa în rândurile care urmează.

Păreri pro și contra 

Acest model FFS7458WEE vine cu facilitatea „Fresh Care+”. Despre aceasta trebuind să scriu că presupune că rufele vor rămâne ca proaspăt spălate și după terminarea ciclului. Durata fiind de maxim șase ore.
Vine cu o multitudine de programe, printre acestea unul util fiind cel de spălare zilnică (numit și Daily Load). Per ansamblu, numărul total de programe e de 14.
Iar dacă doriți să spălați ceva rapid atunci puteți folosi programul rapid de 30 minute.

Viteza maximă de centrifugare 1400 rotații așa încât hainele să fie perfect stoarse.

Motorul e unul avansat deoarece e de tip SenseInverter. În acest fel putem spune că e durabil, eficient și silențios.

Consumul de curent e de 52 kWh la 100 spălări, iar din această cauză îi este atribuită clasa B de eficiență energetică.

Singurul dezavantaj al acestui model ar fi faptul că nu are facilități smart. Adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau o tabletă.

Per ansamblu, acest model e unul care se va dovedi mai mult decât suficient pentru acele persoane care își doresc o mașină economică pentru a spăla rufele unei familii de 3-4 persoane.

În opinia mea, modelul de față ar fi o alternativă premium la mașina Arctic APL71024XLW3. Caracteristicile tehnice fiind unele similare.

Te-ar mai putea interesa