Bosch WTH85205BY, păreri model cu pompă de căldură

Bosch WTH85205BY e un uscător de rufe modern prin faptul că este echipat cu pompă de căldură. Are o capacitate de 7kg așa încât să poată usca pentru o familie de 3-4 persoane, iar eficiența energetică e A++.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că nu arată cu mult diferit de o mașină de spălat. Singurul lucru care-l dă de gol e că are acel grilaj în partea inferioară, lucru caracteristic uscătoarelor.

Păreri pro și contra

Uscătorul WTH85205BY de la producătorul german Bosch are o garanție standard de 2 ani, iar dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului atunci beneficiați de garanție 5 ani.
În privința eficienței energetice trebuie să scriu că acest model are clasa A++ cu un consum de 212 kWh pe an. Pe eticheta energetică este evidențiat și faptul că nivelul de zgomot maxim e de 65 decibeli.
Dacă mașinile de spălat haine au detectarea cantității, acest uscător are tehnologie care detectează când sunt uscate rufele. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul programului Auto Dry.
Pentru ca hainele să nu se deterioreze acest model are sistem SensitiveDrying System. Acesta introduce aer cald și blând pentru ca hainele să fie uscate delicat.

Din păcate, acest model nu e unul smart deoarece nu are Home Connect. Această facilitate este întâlnită la alte electrocasnice Bosch și presupune posibilitatea controlării aparatului de la distanță. În cazul î care vreți o alternativă smart atunci recomand modelul Samsung DV90BB9445GHS7.

Per ansamblu acest mode e pentru acele persoane care-și doresc un aparat eficient energetic care să usuce hainele în siguranță. Spre deosebire de mașinile de spălat cu funcție uscare, acesta are o eficiență energetică foarte bună și multiple programe. E vorba despre 15 programe.
Probabil că trebuia să scriu și faptul că are cuva din inox așa încât durabilitatea aparatului să fie una maximă.

Te-ar mai putea interesa