Arctic APL71024XLW3 review

Arctic APL71024XLW3 este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kg așa încât să fie utilă unei familii de undeva la trei persoane. De la început trebuie să scriu că cei mai mulți o vor aprecia datorită faptului că încorporează tehnologii utile și eficiență energetică superioară.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu motor avansat care e de tip inverter și cu multipli senzori care ajută la economisirea de resurse.

Arctic APL71024XLW3

Păreri pro și contra

Pe lângă faptul că are multiple programe, acest model are și alte avantaje. Iar cele mai importante le voi menționa rândurile care urmează.
Referitor la programele aparatului trebuie să știți că are și program rapid 14 minute care ține 28 minute. Iar dacă vreți să scurtați durata anumitor programe atunci o puteți face prin intermediul opțiuni Rapid. Aceasta poate scurta durata unui program undeva la jumătate.

Alt lucru util e faptul că aparatul poate beneficia de garanție 5 ani în cazul în care înregistrați produsul pe pagina producătorului.

Având clasa D pe partea de eficiență energetică acest aparat consumă undeva la 69 kWh la 100 de spălări.

Din păcate nu este un model slim sau compact, deoarece dimensiunile sale sunt 49 x 60 x 88 (a x l x î) cm.
Un alt lucru despre care trebuie să știți e faptul că nu un aparat smart, adică nu poate fi controlat de pe o tabletă sau un telefon smart.

Per ansamblu, recomand acest model Arctic APL71024XLW3 celora interesați de un produs de calitate de la un producător român foarte cunoscut.
Nu e mai prejos cu nimic față de modele de la branduri consacrate precum Whirlpool sau Electrolux.

Dacă sunteți de părere că acest model are o capacitate prea mare atunci puteți alege modelul APL61224XLW3 care e unul de 6 kg.

Te-ar mai putea interesa