Whirlpool FreshCare+ FFD9458BCVEE, model de 9kg cu 6th Sense

Whirlpool FreshCare+ FFD9458BCVEE e un aparat modern pentru o familie formată din maxim 5 persoane deoarece are capacitate de 9kg. Față de alte modele se evidențiază cu o capacitate superioară, iar dacă vreți ceva de 8kg atunci modelul FFD8458BCVEE ar fi o variantă bună.

Această mașină de spălat rufe vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern pentru cei interesați în a spăla eficient cantități mici sau mari de rufe.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool FreshCare+ FFD9458BCVEE e unul cu 6th Sense (Al Șaselea Simț), adică cu o tehnologie care presupune că resursele sunt adaptate în funcție de cantitate. Se va economisi timp, curent și apă.
Alte avantaje ale acestui electrocasnic sunt următoarele:
– Are Fresh Care+, adică rufele vor rămâne ca proaspăt spălate până la 6 ore după terminarea ciclului.
– Are multiple programe de spălare printre care trebuie să amintesc Daily Load (spălare zilnică în 60 minute la 40 grade a unei cantități de 3,5 kg).
– E realizat din materiale de calitate precum cuva din inox și motor inverter.
– Eficiența energetică e B cu un consum de 57 kWh la 100 spălări.
Din păcate nu are facilități smart precum controlarea de pe un telefon mobil. Dar acest lucru nici nu cred că e foarte important pentru persoanele interesate de un aparat clasic.

De final trebuie să scriu că acest aparat e pentru acele persoane care vor un aparat simplu de folosit, dar cu multă tehnologie automată care va economisi foarte multe resurse.
Despre Whirlpool trebuie să scriu că e numărul 1 la nivel mondial, iar acest lucru se datorează faptului că produce aparatură de calitate.
Dacă alți producători oferă 5 ani garanție, trebuie scris că acest model are garanție 2 ani cu posibilitatea măririi ei la mai mult, dar contra cost.

Te-ar mai putea interesa