Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE, model de 8kg cu 6th Sense

Whirlpool FreshCare+ FFD8458BCVEE e un aparat pentru spălarea rufelor unei familii formate din 3-4 persoane deoarece are capacitate de 8kg. După cum ne-a obișnuit Whirlpool, spălarea se va face cu un consum mic de resurse deoarece are 6th Sense și clasa B.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are pe panoul de comandă mai multe inscripții printre care aș aminti Steam, Inverter Motor, FreshCare+ și 6th Sense.

Avantaje și dezavantaje

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ e una care are o capacitate de 8kg așa încât să se adreseze unei familii formate din maxim 4 persoane.
Principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat ar fi următoarele:
– Are un consum mic de curent deoarece are clasa B cu un consum de 54 kWh la 100 spălări.
– Tehnologia 6th Sense are rol de a detecta cantitatea și de adapta resursele în funcție de aceasta. În felul acesta se face economie de curent, apă și timp.
– Fresh Care+ e un sistem care presupune că rufele vor rămâne ca proaspăt spălate timp de maxim 6 ore.
– Are program zilnic numit Daily Load care ține 60 minute și poate fi utilizat pentru o cantitate de 3,5 kg.
– Programul Rapid e unul de 30 minute și complementar are program Eco 4-60.
– E realizat din materiale de calitate precum cuvă din inox și motor inverter.
Sunt și unele dezavantaje precum faptul că nu are uscător integrat și că nu e un aparat smart (în sensul că nu poate fi controlat de pe un dispozitiv smart).

Per ansamblu, acesta e modelul adresat celora care vor ceva solid de la un producător respectat și care nu degeaba e numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa