Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE, avantajele acestui model cu clasa B

Whirlpool FreshCare+ FFB8258BVEE e un model cu capacitate de 8 kilograme așa încât să fie suficient pentru o familie de 3-4 persoane. Venind de la numărul 1 mondial are multiple lucruri utile incorporate, dar și un consum energetic foarte mic de 54 kWh la 100 spălări.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani avem parte de ce e mai bun. Adică 6th Sense, motor inverter, Fresh Care+ și altele.
Designul aparatului e unul plăcut, fiind vorba despre unul clasic Whirlpool. Se poate vedea de la distanță că e vorba despre un model de la acest producător.

Păreri pro și contra

Mașina Whirlpool FFB8258BVEE face parte din gama FreshCare+, adică păstrează hainele ca proaspăt spălate până la 6 ore.
Alte avantaje oferite de acest model sunt după cum urmează:
Vine cu clasa B de eficiență energetică. Mai exact, la 100 spălări are consum de 54 kWh.
Al Șaselea Simț presupune că aparatul detectează cantitatea și tipul țesăturii. În funcție de acestea reglează parametrii de spălare pentru economisirea resurselor și prelungirea duratei de viață a hainelor.
Folosește Steam pentru păstrarea hainelor ca proaspăt spălate și spălarea cu abur a hainelor care nu sunt prea murdare.
Dacă uitați să adăugați anumite articole vestimentare atunci trebuie să știți că se poate utiliza funcția Stop-Add.

Nu e un model smart, adică nu puteți utiliza telefonul pe post de telecomandă sau ceva similar.
Nu are uscător încorporat, soluția fiind să achiziționați un uscător dedicat (precum FFTM229X2BEE) ori o mașină u funcție uscare.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit, durabil și care să poată spăla o cantitate mare de rufe.
Producătorul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, acest lucru fiind datorat faptului că aparatura e una de foarte bună calitate.

Te-ar mai putea interesa