Whirlpool FFTM229X2BEE, uscător de rufe cu motor Inverter

Uscător de rufe Whirlpool FFTM229X2BEE este un alt model cu capacitate destul de mare care oferă rezultate excelente și nici nu este foarte zgomotos. Un astfel de aparat este necesar numai dacă aveți o mașină de spălat cu capacitate similară. Bineînțeles, anumite programe nu suportă capacitatea maximă specificată de producător pentru că ciclul de uscare presupune anumite etape, unele oferă un tratament special pentru țesătura respectivă. Are un design deosebit pe alb cu ușă neagră destul de generoasă, pentru o încărcare ușoară a rufelor.

Chiar dacă arată precum o mașină de spălat, rolul său este diferit și la instalare trebuie să luați în calcul că are o adâncime de 65 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscătoarele cu pompă de căldură sunt cele mai populare deoarece au un consum mic de energie, iar acesta aspect devine tot mai important în ultima perioadă. Mai precis, consumă undeva la 2 kWh la un program standard (clasa de eficiență energetică este A++). Poate fi confundat ușor cu o mașină de spălat pentru că designul este relativ la fel, iar dacă o veți suprapune cu alte aparat, trebuie să știți că sunt kituri universale.

Ușa se deschide standard spre dreapta ca la multe alte uscătoare, însă unele modele mai noi vin cu ușă reversibilă (utilă dacă puneți aparat lângă aparat). Caracteristicile speciale fac diferența, adică vorbim de următoarele: programare întârziată, indicator progres, motor Inverter, Al 6-lea Simț, sistem de monitorizare a umidității (pentru a ajusta durata programului) și blocare interfață. Motorul Inverter a devenit o dotare standard pe cele mai noi aparate de la acest brand, dar pot fi uscătoare foarte ieftine de la alți producători, fără acest motor (este unul clasic). Un uscător de rufe mai diferit, dar tot de la același brand, este Whirlpool FFTM229X2WSEE.

Concluzie

Părerile clienților sunt pozitive pentru că este vorba de un uscător modern și nu prea ai ce să-i reproșezi. Whirlpool FFTM229X2BEE este una dintre oile uscătoare cu tehnologie FreshCare+, adică rufele își mențin mirosul proaspăt și dacă sunt uitate. Întreținerea este destul de ușoară, deoarece uscătorul este echipat cu un filtru Easy Cleaning, adică care poate fi curățat cu ușurință.

Te-ar mai putea interesa