Whirlpool FFTM1182BEE, uscător cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Whirlpool FFTM1182BEE e unul dintre cele mai interesante variante oferite de acest brand și care merită încercată deoarece oferă o capacitate de încărcare destul de bună. Tot mai multe mașini pot spăla o cantitate mare de rufe pentru că aceasta e cerința principală a clienților (ar mai fi și altele). Arată destul de bine pe alb cu negru, iar panoul de control este similar cu cel prezent pe mașinile de spălat, deci nu cred că ați întâmpina dificultăți.

Sunt destul de multe mașini de spălat care se potrivesc decent alături de acest uscător, și nu trebuie să fie neapărat de la același brand (cu condensare există modelul Beko B3T67110). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu veți găsi modele cu încărcare superioară pentru că toate au încărcare frontală. Modelele mai vechi nu au ușă transparentă dar și așa nu prea vă ajută cu mare lucru, însă parcă arată mai bine cu o ușă transparentă. Programul dorit poate fi ales ușor de pe panoul de control și veți observa că sunt destul de apropiate cu cele de la mașinile de spălat rufe. Se poate încărcare cel mult 8 kg de rufe iar consumul de energie e dat de eficiența energetică care e A++.

Pentru a putea obține rezultatele dorite trebuie să alegeți un program corespunzător iar selectarea se face destul de ușor cu butoanele așezate central. Are dotări numeroase și o bună parte din ele le cunoașteți de la alte modele similare: programare temporizată, sistem de monitorizare a umidității, 6th Sense, motor Inverter, sistem de siguranță împotriva accesului copiilor.

Concluzie

Are un design plăcut, consum redus de energie, numeroase programe și funcții, însă nu este la fel de atractiv ca preț pentru toți utilizatorii. Un posibil minus al acestui model ar fi dimensiunile deoarece ocupă destul spațiu și nici nu poate fi pus peste orice mașină (mă refer la adâncimea de 65 cm). Whirlpool FFTM1182BEE e o alegere performantă și pentru care aveți nevoie de o mașină de spălat suficient de performantă. Trebuie să luați în calcul că anumite programe de spălare au parametrii inferiori (pentru anumite țesături capacitatea de spălare e inferioară).

Te-ar mai putea interesa