Beko B3T67110, uscător de rufe cu condensare

Beko B3T67110 este un uscător  de rufe cu o capacitate de 7 kilograme și cu un număr mare de programe așa încât să putem usca ce dorim (similar cu ceea ce vedem și la mașinile de spălat). Un electrocasnic precum acesta se adresează celora interesați de un aparat care să le ușureze viața. Multă lume stă la bloc și nu are mult spațiu unde să întindă rufele la uscat, iar din această cauză un uscător ar fi numai bun. Majoritatea uscătoarelor de pe piață sunt cu uscare prin condensare, cum este și cel de jos. Modelele de uscătoare prin condensare au avantajul că pot fi utilizate din prima întrucât apa e transformată în abur care este colectat, iar apoi e transformat în apă într-un recipient. Deci, nu e nevoie de evacuare, ci doar de conectarea la curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat clasa B (clasă valabilă pentru uscare, dar și pentru eficiență energetică). Din imaginea de alături poți vedea că e un model care arată bine și care vine are un panoul de comandă precum o mașină de spălat rufe. Cum e poate observa și la Beko B3T41242, care este similar.

Merită sau nu merită cumpărat?

Pe partea de specificații acest model Beko B3T67110 e unul care se remarcă cu capacitatea mare de încărcare și numărul satisfăcător de programe.
În cazul în care vreți să uscați la o anumită oră atunci există posibilitatea programării întârziate.
Caracteristica AquaWave e una care permite o uscare eficientă întrucât rufele se mică fluid în timpul uscării, adică au o mișcare precum cea a valurilor.
Printre programe se numără cel de cămăși, de jeans și Cotton Eco.
Aparatul deține senzori de temperatură și umiditate (Optisense), iar din această cauză avem certitudinea că rufele vor fi uscate cu grijă.

Concluzie

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, eficiența energetică bună și fiabilitatea ok. Un alt lucru pozitiv ar fi că vine de la un brand cu experiență care comercializează produse foarte apreciate. Acest brand e unul înrudit cu Arctic întrucât sunt deținuți de aceiași proprietari.

Unii aleg varianta 2 în 1, adică mașină cu uscător incorporat, dar astfel de aparate dedicate sunt mai eficiente și o să vezi că merită banii.
Dacă vreți ceva superior, adică cu eficiență energetică A++ atunci vă recomand modelul care e unul cu pompă de căldură.

Te-ar mai putea interesa