Whirlpool AWZ 9HPS/PRO, uscător profesional cu pompă de căldură

Uscătorul Whirlpool AWZ 9HPS/PRO e pentru uz profesional și e o alternativă argintie la modelul STU83XEU. Vine cu o capacitate de 9kg, iar consumul energetic e unul redus așa încât să-i fie atribuită clasa A++.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care arată bine și se va descurca de minune în utilizări profesionale (la restaurante, spălătorii, pensiuni etc).

Păreri pro și contra

Modelul de față vine cu clasa A++, având un consum anual de 258 kWh. Per ciclu la încărcare completă are un consum de 2,07 kWh, iar la încărcare parțială are 1,2 kWh. Aceste valori sunt extrase din fișa de produs și sunt așa de mici deoarece are pompă de căldură.
Principalele avantaje ale acestui model sunt:

  • Tehnologia Fresh Care+ utilă în păstrarea rufelor ca proaspăt uscate până la 6 ore după terminarea ciclului.
  • 3D Dry e o tehnologie care distribuie aerul pe mai multe căi pentru uscare uniformă.
  • „6th Sense Infinite Care” e o tehnologie care în funcție de program și cantitatea de rufe detectată va regla temperatura și umiditatea. În felul acesta se face economie de timp și curent deoarece timpul și performanțele de uscare sunt optimizate automat.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 66x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 44kg. Sunt niște dimensiuni normale.

Acesta e un aparat pentru acele persoane care vor un aparat eficient în procesul de uscare și care să poată fi utilizat în scopuri profesionale. Ultimul lucru se datorează componentelor speciale care fac ca aparatul să țină cât mai mult. Un exemplu ar fi cuva din inox.
Comparativ cu o mașină de spălat cu funcție uscare acest uscător dedicat se va dovedi mai eficient energetic, cu mai multe programe (18) și cu alte lucru utile.

Te-ar mai putea interesa