Bosch HBG6750S1, cuptor incorporabil cu display TFT

Bosch HBG6750S1 face parte din serie de cuptoare incorporabile cu panou de control mai avansat, dar nu și sofisticat. Mai precis în centru are acel ecran TFT care afișează informații în funcție de selecțiile făcute și doar navigați prin meniu, motiv pentru care nu sunt necesare atât de multe butoane. Acesta nu este singurul model cu control electronic, ci mai sunt și altele (la prețuri diferite).

Poate că la prima vedere pare a fi cam scump, însă nu și pentru cei care au avut cuptoare performante și nu erau mulțumiți de ce au ales. Poate că trebuie să faceți o schimbare și să optați pentru alte branduri sau serii mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Față de cele mai multe cuptoare, acesta oferă 13 funcții destul de interesante, funcție de autocurățare pirolitică, convecție 4D, inel rotativ, touch control și display TFT. O parte dintre acestea le-am menționat mai sus și cred că v-am convins că acest cuptor nu este precum cel clasic care îl vedem în topul vânzărilor.

Autocurățarea pirolitică este prezentă doar la cuptoarele mai scumpe și ușurează mult curățarea sa, adică trebuie doar să ștergeți cu un burete umed după finalizarea funcției. Cele mai mult cuptoare au autocurățare catalitică care se bazează pe un strat special dacă absoarbe și descompune grăsimile la anumite temperaturi.

Un număr mai mare de funcții sugerează că acel cuptor are dotări numeroase, iar voi puteți găsi aproape orice cu el. Modul HotAir Eco este cel mai eficient și îl recomand dacă vreți să nu aveți un consum mare, dar și așa nu consumă mult deoarece încălzește rapid. La acestea se adaugă și anumite dotări interesante: senzorul PerfectBake și termometru PerfectRoast; adică veți ști cu exactitate când trebuie să scoateți preparatele.

Concluzie

Cuptorul prezentat încălzește mai bine decât altele iar tehnologie Convecție 4D este motivul pentru care ar trebuie să luați în calcul acest model Bosch HBG6750S1. Poate că vă depășește bugetul cu mult, însă trebuie să investiți mai mult în aparatele care le folosiți mai des, plus că este vorba de un brand care oferă soluții fiabile și calitative. Diferit de acesta este Bosch VBC5580S0 care are o lățime de 90 cm, deci un interior mai voluminos.

Te-ar mai putea interesa