Whirlpool AKR750GK, hotă telescopică cu filtru de carbon inclus

Cele mai multe hote sunt argintii sau pe inox, de aceea soluții pe alte culori sunt ceva mai puține. Whirlpool AKR750GK este o variantă pe negru care s-ar asorta cu o plită electrică sau chiar una cu gaz dacă are suprafață neagră. Nu trebuie să se potrivească neapărat cu alte aparate, poate că aveți un mobilier pe negru sau poate vreți doar ca hota să iasă mai bine în evidență. Nu trebuie neglijat faptul că vorbim de un brand mai experimentat și care a oferit soluții competitive de ceva timp.

Deci dacă vreți să faceți o alegere bună și nu vă prea pricepeți, ar trebui să luați în considerare brandurile mai populare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este diferită de altele și vedem că pe lângă filtrul lavabil din aluminiu, aveți și un filtru din carbon care poate filtra suplimentar mirosul. Nu-i lipsește absolut nimic, adică are un panoul de control minimalist și se află în partea dreaptă sub partea frontală care se extinde. Este vorba de butoane mecanice care pot fi acționate ușor și cu ele puteți porni/opri hota, seta treapta dorită (până la 3) sau chiar să porniți becurile.

Iluminarea este asigurată de două becuri LED, care asigură o iluminare decentă pentru plită și în jurul ei. Designul este unul destul de simplu la acest tip de hotă, iar întreținerea este ușoară pentru că vorbim de filtre care pot fi curățate ușor și care pot fi demontate în câteva secunde.

Nivelul de zgomot nu este foarte mare și se vede chiar și din specificații, adică nivelul maxim este de 62 dB. Acesta se atinge cât alegeți cea mai mare treaptă și o veți alege pentru că performanțele ei nu sunt atât de mari încât să o folosiți doar în treptele inferioare. Puțin mai performantă este Hansa OTS6251WH, dar diferența nu este foarte mare.

Concluzie

Whirlpool AKR750GK are o capacitate de 304 mc/h adică nu are o putere foarte mare pentru cât costă, dar și calitatea este foarte importantă. Să nu uităm nici de eficiența energetică D și tot o clasă D la filtrare grăsime. Evident că pot fi hote care excelează și mai bine la aceste două capitole.

Te-ar mai putea interesa