Hansa OTS6251WH, hotă incorporabilă albă

Hansa OTS6251WH este o hotă incorporabilă cu o parte telescopică, adică se extinde înspre utilizator pentru a obține o suprafață de absorbție mai mare. Are un aspect atât de minimalist deoarece panoul de control este restrâns și se rezumă la câteva butoane aflate sunt partea frontală (se vede în imaginea de jos). Cele mai multe hote sunt pe inox, de aceea aceasta ar fi un model mai special, fiind pe alb. Se poate asorta foarte bine cu mobilier sau cu restul aparatelor, dar va da și un plus de lumină zonei unde va fi instalată.

Ținând cont de preț, este un model care merită recomandat, dar să nu neglijăm nici restul specificațiilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt hote care permit montarea unui filtru de carbon pentru a recircula aerul, adică vine în ajutorul celor care nu pot să scoată un burlan. Nu este cazul aici, deoarece avem o hota cărui i se poate monta doar un burlan de 120 mm. Mărimea burlanului este dată și de performanțele hotei, astfel că la unele veți vedea că se poate monta și burlan de 150 mm.

Revenind la hota noastră, aceasta are un panou de control mecanic și butoane destul de simple pentru funcțiile de bază. Doar modelele mai avansate pot avea treaptă Turbo pe lângă cele trei trepte. În general, prețul este influențat de putere, materiale folosite și brand.

Varianta de sus cu putere de absorbție maximă de 429 m³/h este perfectă pentru bucătării nu foarte mici, însă se descurcă bine de cele mai multe ori. De aceea are și recenzii atât de bune și nu sunt atât de multe pentru că a fost lansat de nu foarte mult timp.

Concluzie

Întreținerea hotelor nu mai este o bătaie de cap pentru că toate vin cu filtre metalice fie din aluminiu, fie din inox. Hansa OTS6251WH are clase de eficiență foarte bune pentru acest buget și pot fi chiar mai ridicate la hotele care costă de 2-3 ori mai mult. Dacă nu vă place pe alb, atunci alegeți un pe inox/gri cum este și modelul Arctic AHT6121.

Te-ar mai putea interesa