Whirlpool ADN 480S, frigider profesional pentru afacerea ta

Whirlpool ADN 480S este un frigider diferit (profesional) și se vede atât la exterior, cât și la interior. Acesta se adresează celor care au firme mici și vor să facă o investiție bună, dar și pentru uz casnic dacă vă place cum arată și ce oferă. Exteriorul său poate fi observat din imaginea de jos, dar și la interior este tot argintiu, iar rafturile sunt metalice. Deci nu este precum un frigider clasic (cum ar fi Bosch KSV36BIEP), ci mai degrabă ca unul conceput pentru mai mult. Cu alte cuvinte, este făcut să reziste și nu pune atât de mult accent pe aspect.

Are un design robust și nu știu cât se vede din imagine, iar aici mă refer chiar și la mânerul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool ADN 480S

Merită sau nu merită cumpărat?

Bineînțeles, este gândit pentru a fi folosit în bucătărie și nu ca o vitrină frigorifică. Vă puteți ține absolut toate alimentele care nu trebuie congelate și aveți loc destul în acesta că doar vorbim de un model cu dimensiuni generoase (60 cm lățime pe 65 cm adâncime).

Interiorul este iluminat foarte bine cu ajutorul tehnologiei LED. Neavând congelator, aparatul are o singură ușă și un singur compartiment. Nu vedem acele sertare din plastic în partea de jos sau suporturi pe ușă. De aceea vă spuneam mai sus că nu se adresează oricui și scopul său este altul.

E bine că ușa este una reversibilă, dar nu cred că este cazul aici să schimbăm balamalele. Poate că va fi pus pe mijlocul peretelui sau poate că nu deranjează felul cum se deschide ușa.

Un frigider cu volum de 350 litri e super spațios și chiar dacă din imagine nu pare mare, nu veți mai avea nevoie de mai unul.

Concluzie

Whirlpool ADN 480S oferă un număr mare de rafturi care pot fi puse mai jos sau mai în sus în funcție de de cât vreți să puneți pe fiecare. Evident că are dezghețare manuală și o clasă energetică foarte bună – D, că doar vorbim de un brand de top.

Te-ar mai putea interesa