Bosch KSV36BIEP, frigider cu deschidere ușă spre stânga

Frigiderul din imagine este un model mai mare, adică vorbim de un volum de circa 346 litri. Nici nu cred că sunt multe frigidere cu așa volum, cele mai multe au sub 300 litri (cum este și modelul incorporabil Bosch KIF51AFE0). Bosch KSV36BIEP este prezent în imaginea de jos și oferă un interior mai bine organizat, dar și cu accente argintii care se asortează cu exteriorul său. Are o capacitate atât de mare pentru că nu vă oferă acel compartiment pentru congelare sau, mai bine zis, are o singură ușă.

Se adresează celor care folosesc sau vor folosi o ladă frigorifică ori un congelator, iar dacă nu va place spațiul disponibil, rafturile pot fi așezate cum doriți pentru a face loc unor vase sau poate chiar unui tort. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Avantajele unui frigider fără congelator sunt destul de multe: nivel de zgomot mai redus, mai multe rafturi și suporturi pe ușă, două compartimente pentru fructe și legume (poate chiar și carne și pește dacă are temperatură interioară de 0 grade C), consum mai mic de energie (nu este o diferență mare, dar depinde cât de des îl folosiți).

Clasa energetică E este oferită pentru că are un consum potrivit pentru volumul său. Foarte puține frigidere au clasă inferioară (F), iar funcția de super răcire (SuperCooling) va ajuta la o conservare mai bună a alimentelor.

Calitatea materialelor este vizibilă chiar și din imaginea de prezentare, însă pot spune că aparatele acestor branduri (de top) arată mult mai bine în realitate. Nici nu cred că mai oferă control mecanic, majoritatea aparatelor e la acest brand au control electronic. Acesta este caracterizat prin prezența unui afișaj digital și a butoanelor touch (pot fi și butoane de tip push).

Concluzie

Bosch KSV36BIEP are un design modern, adică foarte simplu, iar dacă nu vă place că se deschide spre stânga, balamalele pot fi mutate (ușă reversibilă). Aparatele pe inox rată bine și își mențin aspectul, nu ca cele vopsite pe diferite culori, însă depinde și de tipul de vopsea.

Dacă vă doriți calitate atunci optați doar pentru anumite branduri și le veți identifica destul de ușor (dotări de top, volum generos, atenție la detalii, mulți ani de experiență), însă prețurile sunt pe măsură.

Te-ar mai putea interesa