Weigo 156H, laptop cu SSD și Windows 10 Pro

Sunt destul de multe laptopuri accesibile care le puteți alege pentru școală sau facultate. Weigo 156H este unul dintre acestea și puteți să-l folosiți oriunde deoarece are o greutate de numai 1.5 kg. Este mult mai ușor decât un laptop de gaming și aș spune că este o alternativă la o tabletă. Categoric, se mișcă mai bine cu acel SSD însă are un procesor modest din seria Intel Celeron. Ceva mai performant ar fi un Intel Pentium sau un Core i3 dacă bugetul este mai mare.

Ținând cont de configurație și sistemul de operare cu licență, laptopul merită, însă dacă vreți să performanțe atunci alegeți un laptop cu procesor mai scump și fără Windows (dacă nu vreți să depășiți cu mult bugetul). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului este importantă cât timp nu folosiți alt laptop ori desktop. Se adresează chiar și celor care folosesc des telefonul însă acasă ar folosi un ecran mai mare pe care să vadă mai mult conținut. Poate că nu este cel mai grozav desktop replacement, însă poate că nu aveți pretenții mari. Nu aș recomanda alt sistem de operare, deoarece pe Windows 10 se pot instala aplicații destul de populare, însă puteți alege și Linux dacă vă place. Nu vorbim de un brand foarte popular, însă poate că nu vă deranjează de cine este oferit.

Păreri pro și contra

Displayul IPS oferă cea mai bună calitate deoarece reproduce un număr mare de culori, luminozitatea este excelentă și unghiuri de vizibilitate sunt generoase. Laptopul are chiar și tastatură iluminată care o puteți activa când doriți și nu mai trebuie să aprindeți un bec pentru a putea lucra pe el seara târziu. Porturile sunt satisfăcătoare și se poate conecta la internet doar prin intermediul. Apreciez că vine cu un SSD pe lângă memorie eMMC care este satisfăcătoare pentru sistemul de operare, însă mai bine ar fi avut doar SSD.

Weigo 156H are o portabilitate superioară dacă e să-l comparăm cu alte laptopuri de 15.6 inci. Bineînțeles, este diferit de restul și se vede din pozele de prezentare și specificațiile tehnice.

Te-ar mai putea interesa