HP 15-da2048nq, laptop gri pentru taskuri office

Laptopurile HP sunt destul de populare pentru că oferă un raport performanță/preț bun, plus că și dotările sunt satisfăcătoare. HP 15-da2048nq este un laptop care în recomand datorită prețului foarte atractiv, designului plăcut și fiabilității. Acesta poate fi folosit pentru aplicații, navigare pe web și redare de filme/muzică (dacă aveți și un sistem audio potrivit). Puteți alege și cel pe negru dacă nu vă place pe gri, alte diferențe nu sunt.

Pentru aplicații office nu aveți nevoie de procesoare Core i5 sau plăci video dedicate, adică nu trebuie să cheltuiți foarte mult pentru un laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem unul dintre numeroasele procesoare din a 10-a generație Intel, adică este vorba de modelul Core i3-10110U Comet Lake. Tehnologia de fabricație pare să fie neschimbată dar vedem un plus de performanță. Laptopul nu are Windows 10 instalat, iar instalarea trebuie făcută ulterior cu un stick USB. Instalarea durează foarte puțin deoarece are porturi rapide și un SSD modern. Dacă doriți mai multe porturi, atunci alegeți un adaptor sau un hub. Laptopul are porturi suficiente în opinia mea, însă poate că nu vă plac cablurile să fie prin jurul laptopului, ci le preferați să le aveți în altă parte.

Păreri pro și contra

Se poate conecta fără fir la internet ca multe alte laptopuri deoarece are WiFi n, adică aveți nevoie de un hotspot (router wireless în apropiere). Ecranul său oferă o imagine destul de bună ținând cont de anumite aspect – panel IPS, rezoluție 1080p și diagonală de 15.6 inci. Poate că nu aveți un ecran foarte mare, însă nu veți sta prea depărtați de el. Laptopul pornește rapid cu acel SSD care îl puteți înlocui oricând cu unul mai mare. Autonomia este mare la această generație însă depinde și de stilul utilizatorului, dar și de aplicațiile rulate.

HP 15-da2048nq poate fi folosit ca un desktop dacă îl conectați la priză, adică nu vă mai faceți griji de autonomia sa. Poate fi achiziționat alături de câteva accesorii foarte utile, iar unul este mouse-ul. Productivitatea nu este foarte mare cu touchpad-ul laptopului, de acea este necesar un mouse care este mai precis și rapid.

Te-ar mai putea interesa