Victus by HP 16-e0022nq, laptop cu placă video RTX 3050 Ti

Pentru cei interesați de un laptop de jocuri cu preț bun recomand HP 16-e0022nq întrucât e un model care vine cu procesor Ryzen 7 5800H care are cip grafic dedicat RTX 3050 Ti. Acesta este și cel mai nou procesor AMD și nu-l vom vedea pe laptopuri de tip office. CPU-ul amintit anterior e unul susținut de o placă video de tip RTX care poate oferi scene destul de realiste în jocuri, dar depinde și de jocul ales.
Laptopul acesta poate fi folosit pentru orice task, fiind înlocuitorul perfect pentru vechiul PC.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul fiabil. Din imaginea de alături se poate vedea că arată bine, având un design specific seriei Victus de 16 inci.

Procesorul din acest model e un Ryzen 7 după cum am mai menționat, fiind susținut în sarcini de cei 16 giga RAM DDR4 și SSD-ul de 512 de giga. Ecranul e foarte clar deoarece e vorba de unul de 16.1 inci cu rezoluție Full HD și claritatea este dată de rata de refresh mare, însă și panelul IPS joacă un rol important.

În ziua de azi e foarte bine să-ți pui SSD în notebook deoarece va crește simțitor performanțele, dar acesta are deja această componentă și nu trebuie să te mai stresezi. Dacă te pasionează jocurile atunci îți va sări în ajutor placa video RTX de tip Ti și procesorul rapid.

Din păcate nu are Windows preinstalat și din această cauză vă recomand Windows 10 pe 64 bit. Acesta poate fi instalat de pe un stick USB ori de pe DVD extern. Placa de rețea wireless e una cu suport ax, dar eu cred că e mai important faptul că are rețea LAN Gigabit, adică 10/100/1000. Portabilitatea e una ok deoarece greutatea e de 2,4 kilograme, iar bateria ține mult însă u aș ține laptopul în priză că și așa vă veți juca pe el.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, performanța peste medie, ecranul clar și componentele de generație nouă. Poate că unii îl consideră cam scump, însă trebuie să luăm în calcul cât de mult a scăzut în dimensiuni un laptop de gaming cu așa performanțe. Deci, dacă îți dorești un laptop care să fie un excelent desktop replacement atunci modelul acesta HP 16-e0022nq ar fi recomandarea mea

Te-ar mai putea interesa