Victus by HP 16-d0041nq, laptop alb cu procesor Intel Core i5

Victus by HP 16-d0041nq este unul dintre numeroasele laptopuri concepute pentru gaming și nu numai. Chiar dacă componentele diferă de la o serie la alta, veți vedea că performanțele sunt chiar excelente în cazul de mai jos. Vorbim de o serie nouă care este disponibilă pe culoarea albă, iar ecranul și logo-ul sunt evidențiate datorită culorii (negru). Nu cred că-l veți alege pentru cum arată, ci mai degrabă pentru ce poate oferi pentru gaming. Imaginea de jos este una de prezentare și pot spune că laptopul arată mult mai bine decât în imagini și nici nu pare a fi mai mare pentru că are margini subțiri la ecran.

Cu alte cuvinte, poate fi comparat cu un laptop de 15 inci mai vechi, doar că acesta oferă componente de ultimă generație și un design mai atrăgător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestui laptop este destul de nouă, astfel că vedem procesor cu arhitectura Tiger Lake care aduce cea mai nouă tehnologie de fabricație – 10 nm. Vom vedea un plus de performanță și eficiență, astfel că un Core i5 din prezent se poate compara cu un Core i7 din generațiile precedente. Bineînțeles, nu toate laptopurile oferă aceste componente, iar un exemplu ar fi cele office sau chiar business. Laptopurile sunt gândite pentru anumite taskuri de aceea nu veți vedea plăci video dedicate pe variante office, plus că trebuie să existe un echilibru.

Acel SSD M.2 face ca laptopul să pornească rapid și aplicațiile chiar instant, nici nu veți mai vedea hard discuri pe laptopuri. Nici nu aș recomanda laptopuri cu hard disc deoarece aveți nevoie de viteză de citire cât mai bună, dar și fișierele să se copieze cât mai rapid.

Difuzoarele sunt aceleași și dacă vă place muzica, puteți conecta oricând un sistem audio clasic la acesta sau poate vă plac mai mult căștile.

Concluzie

Conectivitatea este un punct foarte chiar dacă este un gadget foarte compact. În ultimii ani laptopurile au avansat destul de mult și se poate vedea doar după cum arată. Majoritatea laptopurilor de gaming sunt pe negru, iar pentru cei care vor un laptop mai deosebit, le recomand HP 16-d0041nq. Sunt și alte laptopuri Victus cu ecran similar, doar că hardware-ul este diferit (HP VICTUS 16-d0044nq).

Te-ar mai putea interesa