Victus by HP 16-d0033nq, laptop cu aspect modern

Victus by HP 16-d0033nq este un laptop modern și performant care înlocuiește fără probleme un desktop mai vechi. Pot fi numeroase configurații și fiecare are o nume diferit, nu cum vedem la alți producători. Aveți de ales între varianta pe alb și cea albastră din imagine. Chiar dacă pare a fi pe negru, e vorba de o nuanță mai închisă și rama ecranului a rămas neagră. Chiar dacă vorbim de HP, serie vine cu un logo deosebit care va fi pe placul multor utilizatori. Am pus și poza de jos pentru a vă face o idee despre cum arată laptopul la exterior.

Oricum, configurația acestui laptop influențează prețul și dotările par să fie neschimbate. Voi enumera jos cele mai importante specificații ale laptopului, dar mai sunt și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Performanțele acestui laptop sunt destul de bune pentru anumite jocuri și nici nu aveți nevoie de un Core i7, deoarece actualul Core i5 pare să fie de ajuns. În comparație cu generațiile precedente, acest i5-11400H oferă 6 nuclee și tehnologie de 10 nm (prezent și pe Victus by HP 16-d0021nq). Ecranul acestui laptop este unul de 16.1 inci cu rezoluție destul de mare și nici nu este nevoie de una 4K. Laptopul nu pare a fi mai mare decât unul clasic, dar veți aprecia diagonala sa, dar și ce oferă la interior. Să nu uităm că ecranul are un refresh mai mare care va fi de folos atunci când jucați jocuri cu mai multe fps-uri (mult peste 60).

Memoria RAM este una destul de generoasă și nici nu aveți nevoie de 32GB pentru că sistemul nu are nevoie de multe resurse. Mă refer la sistemul de operare și aplicații, care trebuie instalate ulterior. Fără o placă video dedicată corespunzătoare, nu veți putea rula jocurile preferate, de aceea unii producători renunță treptat la modelele.

Concluzie

Merită să alegeți un laptop și nu un desktop deoarece arată mult mai bine, ocupă puțin spațiu pe birou, poate fi mutat ușor dintr-o cameră în alta și performanțele sunt pe măsură dacă vorbim de serii de gaming. Așa că HP 16-d0033nq reprezintă o recomandare, dar poate că vă doriți ceva diferit.