Victus by HP 16-d0021nq, păreri referitoare la modelul cu i5-11400H și RTX

Victus by HP 16-d0021nq e un laptop al anului 2022 pentru cei interesați de ceva aspectiv și funcțional. Pe site-urile magazinelor online e catalogat drept un laptop gaming, dar eu consider că e un model suficient de bun pentru orice sarcină așa încât să fie un desktop replacement.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la unul dintre producătorii de top. Din imaginea de alături se poate observa că ecranul e unul de 16,1 inci și că e prezent numapd-ul.

Motive pro și contra

Aparatul Victus by HP 16-d0021nq e unul care se evidențiază cu mai multe aspecte pozitive, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează.

  • Procesorul e un i5 cu 6 nuclee și care scoate 16.119 puncte la benchmark.
  • Placa video e una de tip raytracing, adică un model RTX 3060 cu 6 giga memorie video.
  • Memoria RAM e una de 8 giga tip DDR4, iar stocarea e una pe SSD de 512 giga.
  • Conectivitatea e una foarte bună deoarece are wireless ax, LAN Gigabit, HDMI și 4 porturi USB.
  • Portabilitatea nu e una dintre cele mai bune, fiind vorba despre faptul că are o greutate de 2,5 kg și o bateria cere ține circa 5 ore.
  • Nu are sistem de operare preinstalat, motiv pentru care recomand instalarea Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Per ansamblu, acest model se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine și să poată face față celor mai solicitante sarcini.
Va fi util unui pasionat de jocuri, creator de conținut, precum și celora care vor un desktop replacement. Nu trebuie uitat nici de oamenii de afaceri deoarece și aceștia vor aprecia laptopul datorită designului sobru și a performanței furnizate.
Dacă vă interesează o alternativă pe alb atunci vă recomand modelul 16-d0015nq de la același producător.

Te-ar mai putea interesa