Victus by HP 16-d0031nq, laptop cu placă video foarte bună

Victus by HP 16-d0031nq este un laptop care s-ar putea să vă placă deoarece oferă unul dintre cele mai performante procesoare, însă și placa video se descurcă bine în cele mai multe situații. Vorbim de un Core i7 Tiger Lake, respectiv o placă video RTX 3050, ambele se descurcă foarte bine în cele mai noi titluri și poate că că nu vă doriți setări maxime, ci doar un anumit număr de fps-uri și setări medii. Bineînțeles, are un ecran Full HD cu rată de refresh mai mare astfel că imaginea va fi clară chiar și în jocurile de acțiune sau competitive.

Acesta este o variantă pe negru și acest brand oferă și pe alb, însă configurația diferă de la un model la altul (cum este HP 16-d0041nq). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Componentele sunt satisfăcătoare și aici mă refer la toate, inclusiv la memorie și SSD. Atunci când vă decideți să achiziționați un laptop, trebuie să studiați bine piața și să alegeți cel care să satisface nevoile. Poate că cel de sus nu oferă cea mai grozavă memorie, adică o memorie de 8GB nu poate fi de ajuns pentru anumite titluri, ci mai degrabă este nevoie de 16GB. În general, laptopurile de gaming suportă până la 32GB memorie și se montează pe două sloturi (se datorează plăcilor de bază mai bune).

Difuzoarele Bang & Olufsen sunt prezente pe toate laptopurile recent lansate, însă mai sunt și alte dotări avansate. Bineînțeles, sunt serii de laptopuri mult mai avansate decât acesta și care pot oferi dotări de ultimă generație, însă cu toții avem un buget limită și nu am vrea să-l depășim. Dacă nu ați mai avut laptop, trebuie să știți că poate fi upgradat într-o limită, după cum am menționat mai sus și nu sunt necesare multe periferice.

Concluzie

Tastatura este la fel ca și la varianta pe alb, adică oferă funcție de iluminare și alături de acesta s-ar potrivi acel mouse de la Logitech. HP 16-d0031nq este doar unul dintre numeroasele soluții oferite de producători, iar dacă vi se pare cam scump atunci optați pentru o variantă cu Core i5 (diferența de preț este destul de mare).

Te-ar mai putea interesa