Toshiba VC-BL070CK, aspirator negru fără sac

Nu știu cât de importantă este culoarea anumitor aparate , însă unele vine în mai multe variante fără a fi diferențe între ele. Toshiba VC-BL070CK este un astfel de model și aici vorbim de variantă neagră, dar există și una pe roșu. Voi alegeți care vi s-ar potrivi mai mult, pentru că în rest nu sunt specificații diferite. Aspiratoarele sunt destul de eficiente în special dacă vorbim de cea mai recentă generație și eu vă recomand să alegeți modele cât mai noi.

Pentru a vă face o idee, producătorul menționează că modelul de față are un consum anual de numai 26.4 kWh. Deci e mult mai mic decât la modele de acum câțiva ani și ar trebui să v pună puțin pe gânduri deoarece prețul la energie este destul de mare atunci când depășiți o anumită valoare (datorită plafonării). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest tip de aspirator (fără sac) se adresează celor care s-au săturat să mai cumpere saci și plus că de multe ori nu prea ajungi să-i umpli. Deci un aspirator cum este cel de sus cu un recipient de colectare de 1.8 litri ar fi perfect. Cu alte cuvinte, aspiratoarele cu saci pot aspira mai mulți litri, însă dacă nu se face atât de multă murdărie, sunt și soluții mai comode. Iar aici mă refer chiar și la un robot de aspirare dacă spațiul din locuință vă permite (suprafață mare cu spațiu deschis și puține obstacole). Un model nu foarte scump care l-aș recomanda ar fi iHunt Vacuum Laser Pro 2022, dar mai sunt și altele.

Este însoțit de accesoriile standard și poate că unele nu le găsi la alte aspiratoare, adică vine doar cu acel cap 2 în 1. Mai precis, producătorul japonez vă oferă în plus perie pentru parchet, perie pentru tapițerie, perie pentru spații înguste și altele.

Concluzie

Toshiba VC-BL070CK are un design care seamănă mult cu cel al brandurilor de top, adică este compact, butonul de control al puterii este lângă mâner, compartimentul pentru praf are un mâner generos, tub telescopic cu diverse funcții.

Te-ar mai putea interesa