iHunt Vacuum Laser Pro 2022, robot 3 în 1

Robotul de aspirare iHunt Vacuum Laser Pro 2022 vine ca o alternativă la Inomi SE8, putând aspira uscat și umed (adică are funcție mop). Spre deosebire de alți roboți pentru aspirare, acest model vine de la brandul românesc iHunt. Acesta e cunoscut în principal pentru telefoanele mobile care le vinde sub brad propriu.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun pe piață în materie de roboți de aspirare ieftini. Chiar dacă e ieftin, raportul dintre preț și dotări e unul foarte bun. De asemenea avem parte și de garanție standard de 2 ani.

Avantaje și dezavantaje de care trebuie să știi

Înainte de toate trebuie să scriu că robotul iHunt Vacuum Laser Pro 2022 e unul de tip 3 în 1. Adică, poate aspira umed, cu spălare și uscat.
Autonomia sa e una destul de bună având în vedere faptul că e de 90 minute și că are recipient de 450 ml. Acest lucru se datorează faptului că bateria are o capacitated e 2.900 mAh așa încât să poată curăța o suprafață de circa 100 mp.
Puterea de aspirare e una ridicată, fiind vorba despre 2000 Pa. Dar, trebuie știut că puterea e una variabilă de 500-2000 Pa.
Dacă sunteți preocupați de faptul că s-ar putea lovi de mobilă sau că ar putea cădea de pe scări atunci trebuie să știți că are senzori anti-coliziune și anti-cădere.

Evident că nu e la fel de avansat precum roboți de 1000-2000 de lei, dar își va face treaba.

Un astfel de robot e util celora interesați în a-și automatiza sarcinile zilnice așa încât să aibă mai mult timp liber. Un astfel de aparat va putea aspira chiar și când dvs nu sunteți acasă, cu condiția ca rezervorul să nu fie plin.

Întrebări frecvente

Cine produce robotul iHunt?

Acesta e produs într-o țară asiatică și vândut sub brand iHunt. E un lucru caracteristic multora din electronicele de pe piața din România.

Robotul iHunt are mop?

Da are funcție de mop, fiind un aparat 3 în 1.

Cât ține acumulatorul?

Bateria ține undeva la maxim o oră jumătate (90 minute).

Te-ar mai putea interesa