Toshiba TWD-BJ90W4SK, mașină de spălat rufe cu uscător și hublou de 55 cm

O mașină de spălat rufe modernă este Toshiba TWD-BJ90W4SK, iar față de multe altele aceasta are uscător și un hublou du diametru destul de mare. Se vede din imaginea de prezentare că are o ușă foarte mare care va ușura foarte mult încărcarea sa. Panoul de control este complet digital și va fi pe placul celor pasionați de gadgeturi. Alegerea programelor și a setărilor nu a fost mai simplă de atât și din păcate nu sunt multe mașini ca și aceasta.

Categoric, nu oricine și-o permite deoarece are un preț ușor piperat și nu există alta ca și aceasta. Până la urmă acest aparat înlocuiește două aparate diferite, adică veți câștiga spațiu și va puteți imagina cât ați fi cheltuit cu două aparate diferite (diferența ar fi fost mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi de ajuns pentru o familie și modelul va atrage multe priviri datorită designului modern. Se vede doar din imaginea de prezentare că este mult diferit de alte modele oferite de acest brand sau de la alții. Nu sunt foarte multe alternative pentru că nu toți producătorii oferă astfel de mașini, însă cam toate generațiile noi au un design atrăgător. Are motor avansat de tip Inverter care este destul de des întâlnit la mașini pentru că este fiabil și eficient. Dacă specificațiile sale sunt de ajuns, atunci o puteți trece pe lista de dorințe.

Păreri pro și contra

Poate spăla și usca aceeași cantitate maximă de rufe, iar performanțele sunt lăudabile. Consumul de energie nu este atât de mare, însă nu putem avea un consum foarte mic și o capacitate de spălare atât de mare. Bineînțeles, consumă mai puțină energie dacă alegeți doar să spălați rufele. Designul argintiu cu anumite părți pe negru arată destul de bine, iar voi poate alegeți să puneți aparatul în bucătărie unde îl puteți supraveghea.

Toshiba TWD-BJ90W4SK îl recomand celor care vor un aparat modern și care poate fi controlat diferit. Este una dintre puținele model cu hublou atât de mare și mi-aș dori să văd aparate similare și la prețuri mai atractive.

Te-ar mai putea interesa