Samsung WD90TA046BE/LE, maşină de spălat cu uscător

Samsung WD90TA046BE/LE este un electrocasnic modern care ne va ajuta la spălarea şi uscare arufelor. Spală 9kg şi uscă 6 aţa încât să fie potrivit unei familii de 3-5 persoane.
Faţă de un electrocasnic dedicat unei singure funcţii (spălare sau uscare) acesta ocupă mai puţin loc, iar clasa de eficienţă energetică e una combinată. Acest model are clasa B de eficienţă energetică.

Electrocasnicul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături păţi vedea că arată precum o maşină de spălat rufe şi nimic nu o dă de gol că e vorba de un aparat cu uscător.


Păreri pro şi contra

Aparatul Samsung WD90TA046BE/LE vine cu un panou de comandă simplu de utilizat prin faptul că are puţine butoane şi în dreptul fiecăruia sunt notate lucrurile pe care le poate face.
Consumul energetic e de 7,29 kWh, fiind vorba despre unul combinat. Dacă veţi folosi doar partea de spălare atunci consumul va fi de 1,2 kWh.
Nu e un aparat gălăgios, la spălare producând 54 decibeli, la centrifugare 73 şi la uscare 59.
Cum e în cazul alor maşini Samsung şi acesta are sertar StayClean, adică un sertar care va rămâne tot timpul curat. mai exact este vorba despre sertarul pentru detergent.
Precum în cazul altor modele de la acest producător discutăm despre prezenţa Eco Bubble şi Bubble Soak. Eco Bubble presupune transformarea detergentului în bule pentru ca acesta să pătrundă mai bine în ţesături. Bubble Soak presupune existenţa unui program pentru haine cu pete persistente. Hainele vor fi îmbibate în bule active pentru îndepărtarea eficientă a petelor.

De final pot spune că un astfel de aparat e perfect pentru orice gospodărie deoarece în acest fel scăpăm de grija întinsului rufelor pe sfoară/sârmă şi economisim spaţiu.