Toshiba TW-BL90A4, mașină de spălat rufe cu funcție WiFi

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este un nou model japonez de la Toshiba și are performanțe foarte bune, dar și o eficiență pe măsură. Toshiba TW-BL90A4 este modelul de jos și nu este singurul care arată așa și prezintă specificații atât de bune pentru acel buget. Acest producător oferă soluții excelente și competitive, iar destinul este unul clasic spre modern. Vorbim de o mașină de spălat cu capacitate de încărcare de până la 8 kg, adică este perfectă pentru orice familie și nu numai.

Pe termen lung, aceasta vă ajută să economisiți bani și să vă amortizați investiția, comparativ cu consumul aparatului vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Puteți face o schimbare dacă anumiți producători v-au dezamăgit, iar cel de sus oferă specificații excelente pentru cât costă și la acelea se adaugă câteva dotări mai speciale. Mă refer la tehnologii care fac procesul de spălare mia eficient și rezultatele sunt chiar mai bune (Ultra Fine Bubble și Steam Wash). Pentru cei ce nu știu, acestea două ajută la o curățare mai în profunzime a rufelor (tehnologie cu bule este prezentă și la alte branduri) și pentru a îndepărta bacteriile (cu ajutorul aburului).

Funcția WiFi nu este o noutate foarte mare, adică o vedem pe multe aparate mici sau mari, iar cu aceasta aveți posibilitate să controlați sau să monitorizați aparatul de la distanță. Ar mai fi și alte caracteristici care sunt populare, adică sunt prezente de ceva timp pe aceste aparate: adăugare articol uitat, curățare tambur, prespălare, amânare finalizare (unele au amânare pornire), spălare rapidă.

Concluzie

Toshiba TW-BL90A4 este variata cu specificații destul de bune, însă sunt și altele cu prețuri mai atractive deoarece nu puteți încărca la fel de multe rufe ori nu pot stoarce la fel de bine. Sunt numeroase asemănări între ele, astfel că nu veți face vreun compromis. De exemplu, clasa energetică B rămâne neschimbată însă consumul energetic este influențat de performanțele sale. Vorbim de o economie de numai 3 kWh la 100 spălări dacă alegeți varianta de 7 kg (Toshiba TW-BL80A2).

Te-ar mai putea interesa