Toshiba TW-BL80A2, mașină de spălat rufe cu consum redus de energie

Toshiba TW-BL80A2 este o mașină de spălat destul de bună și nici nu putea fi altfel deoarece vorbim de o generație mai nouă. Nu am văzut foarte multe modele de la acest brand și par să fie destul de competitive dacă ne uităm la specificațiile sale. Vorbim de următoarele: capacitate de încărcare, centrifugare și clasă energetică. Acestea sunt cele mai importante atunci când căutați o mașină de spălat deoarece trebuie să luați în calcul că aveți multe rufe de spălat, trebuie stoarce destul de bine și factura la energie să fie fie mare.

Dacă tot țineți să economisiți, vă recomand să alegeți un model ca cel de jos și programul Eco este cea mai bună opțiune (programele cu o durată mai mare, au și un consum mai mic de energie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Modelul prezentat nu este cel mai performant, dar poate fi de ajuns pentru cei mai mulți dintre voi, în special dacă modelul vechi avea și un consum mare. Aceasta costă numai 52 kWh la 100 de spălări, adică vorbim de clasa B care este excelentă pentru acest tip de aparat (A fiind cea mai bună). Nu mai vedem clase energetică cu „+” deoarece utilizatorii nu prea puteau să-și facă o idee despre cât ar fi de eficientă.

Lăsând la o parte specificațiile, vedem că nu este un model chiar simplu, adică este însoțită și de niște caracteristici speciale. Acestea sunt următoarele și poate că le-ați mai văzut și la alte mașini: Ultra Fine Bubble (spălare și curățare mai profundă cu ajutorul bulelor), Steam Wash (spălare cu abur pentru îndepărtarea mirosurilor și a bacteriilor), Wi-Fi (control și monitorizare de la distanță prin intermediul aplicației mobile).

Producătorul se laudă că are un design în stil japonez, iar eu consider că arată destul de bine și informațiile sunt destul de vizibile.

Concluzie

Toshiba TW-BL80A2 este bine gândită și nu poate fi comparată cu oricare altă mașină, deoarece trebuie luat în calcul și brandul, deoarece calitatea diferă de la unul la altul. De aceea ca și alternativă vă recomand modelul mai performant Toshiba TW-BL100A4.

Te-ar mai putea interesa