Toshiba TW-BL80S2, mașină de spălat rufe cu consum redus de energie

Mentalitatea utilizatorilor s-a schimbat în ultimii ani datorită creșterii prețului la energie, motiv pentru care sunt la mare căutare mașinile de spălat cu eficiență energetică cât mai bună. Toshiba TW-BL80S2 este una dintre acestea pentru că se laudă cu o clasă energetică B, adică vorbim de un consum de numai 51 kWh la 100 de spălări. Sunt puține modele care pot să se laudă cu așa valori, însă există variante cu clasa A. Bineînțeles, modelul prezentat mai jos nu este unul foarte scump și mulți dintre voi vi-l permiteți, plus că reprezintă o investiție (facturi mai mici).

Performanțele sale sunt de ajuns pentru o familie nu foarte mare și stoarce destul de bine ca apoi să mutați rufele într-un uscător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu poate excela la toate capitolele pentru că nu vorbim de o mașină de spălat foarte scumpă. Totuși, pe partea de specificații nu putem comenta nimic, adică poate spăla până la 7 kg, clasa B și capacitate de centrifugare ajunge la 1200 RPM. Cu așa performanțe, nu poate avea o adâncime mare adică nu poate fi una Slim.

Este echipată cu un motor Inverter care este mult mai avansat decât cel convențional, adică oferă mai multe avantaje. Se poate monitoriza cu ușurință aparatul pentru că are un ecran digital generos și sunt prezente numeroase funcții. Se poate amâna pornirea cu până la 24 ore, în caz că vreți să fiți prin preajmă când se termină programul. Nu este indicat să țineți mult rufele deoarece se șifonează și își pierd mirosul de proaspăt spălat.

Concluzie

Programul rapid de 15 minute nu lipsește de pe acesta și poate fi folosit pentru câteva articole puțin murdare. Toshiba TW-BL80S2 nu are multe recenzii pentru că a fost lansată recent, însă reprezintă o soluție pentru cei care vor să economisească bani. Merită să cumpărați alături de acesta un uscător de rufe și poate chiar să alegeți acel serviciu de montaj dacă nu are cine să vă ajute cu instalarea. Un model similar ca și dotări este Toshiba TW-BL90S2, doar că are un preț mult mai mare.

Te-ar mai putea interesa