Toshiba TW-BL90S2, atuuri ale acestui model cu Real Inverter

Toshiba TW-BL90S2 e o mașină de spălat rufe clasică pentru acele persoane interesate de ceva ușor de folosit și care să economisească resurse. Acest lucru se datorează motorului tip Real Inverter și a eficienței energetice B.

În acest fel acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate spăla o cantitate de 8 kg cu resurse puține.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest model arată bine. Mai exact e de culoare albă, iar panoul de comandă e unul simplu cu utilizare clasică.

Motive pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul Toshiba TW-BL90S2, iar principalele motive ar fi următoarele:

Este echipat cu motor inverter garantat la 10 ani. Există mai multe aspecte care trebuie să le știți legat de acest tip de motoare. Acestea sunt durabilitatea, nivelul scăzut de zgomot și eficiența energetică.
Pe lângă numeroasele programe (16 în total), acest aparat are și program rapid de 15 minute numit „Spălare Rapidă”.
Un alt program util e cel „Curățare tambur” care presupune curățarea eficientă a tamburului. Acest lucru e util pentru igiena hainelor, sănătatea familiei și eficiența aparatului.

Un aspect (neutru) de care trebuie ținut cont e că aparatul nu are uscător încorporat, iar din această cauză trebuie să vă orientați și înspre un uscător dedicat, dacă doriți acest lucru.

Nu e un model slim deoarece dimensiunile sale sunt de 53x60x85 axlxî cm.
Aparatul acesta nu e unul smart, adică nu poate fi controlat de pe un dispozitiv smart (telefon, tabletă, etc).

Dacă vă interesează un produs de calitate atunci recomand să treceți acest model printre primele pe lista de cumpărături.
Despre producătorul Toshiba trebuie să scriu că e unul japonez, iar produsele sale sunt din clasa premium.

Te-ar mai putea interesa