Toshiba TW-BL100A4, păreri model clasa B

Dacă vă interesează o mașină de spălat rufe pentru o familie formată din maxim cinci persoane atunci vă recomand modelul Toshiba TW-BL100A4. Este o mașină de spălat rufe apărută recent pe piață și în ciuda faptului că poate spăla pentru multe persoane vine cu o eficiență energetică foarte bună.

Referitor la costul acestui aparat trebuie să știți că mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care vine cu o multitudine de funcții utile. Aspectiv arată foarte bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Nu știu dacă se vede din aceasta dar în jurul panoului este inscripționat și faptul că vine cu motor inverter.

Toshiba TW BL100A4

Avantaje și dezavantaje

Unul dintre primele avantaje este faptul că aparatul are un design minim japonez. Acest lucru fiind remarcat și prin faptul că are un arc de cerc pe ușă.
Controlarea se se poate realiza de la panoul de comandă dar și de pe un telefon. Acest ultim lucru fiind posibil deoarece are funcție wifi.
Ceva interesant care are rolul de a proteja rufele și de a economisi resurse este tehnologia numită „The Great Waves”. Am putea spune că este o alternativă la Eco Bubble întrucât are un rol de a spăla la rece sau cu apă mai rece.
În cazul în care aveți de spălat o cantitate mică de rufe acest model este dotat cu un program spălare rapidă 15 minute.
Dacă uitați să adăugați o anumită haină atunci nu pierdeți nimic deoarece aveți posibilitatea adăugării de haine chiar dacă aparatul a început spălarea.
Consumul de curent este unul exemplar de mic, fiind vorba despre clasa B. Această clasă presupune un consum de 57 kWh la 100 de spălări.

Ca dezavantaj aș menționa la faptul că are un cost ușor mare, dar care este justificat având în vedere faptul că are multă tehnologie utilă integrată și că economia de energie este foarte mare.

De final trebuie să scriu că recomand mașina Toshiba TW-BL100A4 celor interesați de un produs calitativ de la un producător cu istorie.

Te-ar mai putea interesa