Toshiba TW-BK100S2, mașină de spălat de 9 kg la super preț

Mașina de spălat rufe Toshiba TW-BK100S2 este una dintre cele mai bune modele de la acest brand deoarece raportul preț/dotări este decent. Un model mai nou întotdeauna consumă mai puțin și se poate observa cel mai ușor la clasa de eficiență energetică- B. Poate că nu e cea mai performantă mașină de pe piață, însă poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Depinde și ce mașină de spălat ați avut anterior și cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un astfel de model.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și alte branduri, însă sunt la fel de accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model destul de bun deoarece spală mult și eficient – 9 kg și clasa de eficiență energetică B. Un plus față de un model clasic, e acel panou de control care e destul de bun astfel că totul este la locul potrivit. Are un ecran LCD decent și care afișează timpul rămas. Centrifugarea e de ajuns – 1200 RPM, deoarece unele programe de spălare nu necesită așa de mult (mă refer la cele cu durată mai lungă și consum redus).

Ca oricare altă mașină și aceasta e mai zgomotoasă în timpul centrifugării de aceea o puteți pune undeva unde nu deranjează. De aceea, nu pun mașina de spălat în bucătărie, eventual doar cea de spălat vase care și așa o folosiți la final de zi. Pe partea de funcții are doar câteva: timer, mute și memory. Dimensiunile aparatului țin de performanțele mașinii, adică o mașină mică nu poate spăla la fel de mult, doar că în cazul acestui model vedem o adâncime de numai 50 cm.

Plusuri: arată bine, nu ocupă chiar așa de mult spațiu, încărcare ușoară, consum foarte mic de energie, ușor de folosit, 56 dB în timpul spălării.
Minusuri: nu sunt.

Toshiba TW-BK100S2 este un model ceva mai avansat deoarece a fost lansat recent. Designul e destul de elegant și de datorează acelei uși de culoarea neagră, dar și formei sale. Un finisaj similar e prezent și pe mașinile altor producători, însă de ce să alegeți alt brand sau un alt model? Cred că acesta e modelul ideal pentru voi.

Te-ar mai putea interesa