Heinner HDWM-V9614D, mașină de spălat cu uscător la super preț

Mașina de spălat rufe Heinner HDWM-V9614D este una dintre cele mai reușite aparate de pe piață deoarece sunt incorporate destul de multe tehnologii pentru a oferit cele mai bune rezultate la un consum redus de resurse. Să nu vă așteptați să consume cât un model ieftin cu capacitate de 5-6 kg, ci trebuie să îl comparați cu modelele din segmentul mijlociu. Bineînțeles, acest brand nu prea oferă astfel de soluții, cele mai multe sunt modele accesibile și nu impresionează foarte mult. Nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri deoarece are un preț foarte bun și e un aparat de tip 2 în 1.

Deci, nu sunt multe astfel de mașini de la acest brand, iar alternativele pot fi mașinile simple fără uscător integrat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Există mașini de spălat și uscătoare, iar pe de altă parte există mașini de spălat cu uscător incorporat. Cu această soluție veți economisi niște bani dar și spațiu deoarece e vorba de aparate performante cu dimensiuni generoase. Încărcarea este frontală și destul de simplă deoarece are o ușă destul de mare și hublou generos (pentru o încărcare mai ușoară). Ecranul din partea dreaptă oferă informații utile referitoare la programul în desfășurare. Rezultate pot fi doar excelente cu acele caracteristici tehnice: centrifugare de 1400 RPM, încărcare de 7 kg și clasă energetică D.

Un număr mare de programe de spălare e un plus și puteți alege programul corespunzător rufelor (unele țesături cer un tratament special). Funcțiile oferite de acel panou de control nu sunt chiar atât de speciale deoarece tot mai multe modele le au: control balans, eco, start întârziat, temperatură ajustabilă, selector nivel uscare, îndepărtare spumă și încărcare la jumătate. Această funcție de încărcare este una automată și funcționează indiferent de programul ales.

Plusuri: arată destul de bine, uscător incorporat, spală și uscă destul de mult, interfață simplă, clasa D.
Minusuri: nu sunt.

Modelul prezentat poate fi următoarea voastră mașină în special dacă vreți un model care să vă ajute destul de mult. Heinner HDWM-V9614D arată destul de bine, chiar mai bine decât în poze și poate fi confundat cu unele modele de la branduri de top.

Te-ar mai putea interesa