Toshiba Tecra A40-J, păreri laptop business de 14 inci

Toshiba Tecra A40-J e un model business complet echipat pentru persoanele interesate de ceva performant și cu portabilitate extremă. Discutăm despre un model cu procesoare i5 și i7, iar bateria poate să țină undeva la 10 ore de web browsing. 

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar acesta este disponibil în mai multe variante. Două dintre acestea fiind A40-J-106 și A40-J-10W. Diferența dintre ele este faptul că unul vine cu procesor i5 iar celălalt cu i7.
Cred că se poate observa și din imaginea că e vorba despre un model de 14 inch cu tastatură simplă. În partea dreaptă a tastaturii observați că nu are numpad, lucru caracteristic laptopurilor de 14 și 13 inci. Dacă vă interesează ceva de 15 inci atunci trebuie știu că există și varianta Tecra A50-J.

Vine cu mai multe lucruri pozitive precum rezoluția ecranului Full HD și panou IPS. Stocarea este reprezentată de memorie SSD de 512 giga, iar memoria RAM e de 16 giga DDR4.
Pentru a putea fi folosind de la prima clipă Acesta are sistem de operare preinstalat, fiind vorba despre Windows 10.
Portabilitatea este unul dintre cele mai importante atuuri ale acestui model deoarece are o greutate de 1,5 kg și bateria ține undeva la 9-10 ore.
Dacă vă preocupă securitatea Atunci trebuie să știți că are TPM și cititor de amprentă.
Ergonomia este unul dintre aspectele pozitive deoarece are tastatură iluminată ecranul cu finisaj antiglare și o greutate scăzută.

Sunt și lucruri mai puțin bune, printre acestea fiind faptul că nu are placă video cu memorie proprie și că portabilitatea nu este de MacBook. 

De final trebuie să scriu că părerea mea referitoare la laptopul Toshiba Tecra A40-J e că merită banii dacă sunteți dependenți te ecosistemul creat în jurul Windows. În caz contrar ar trebui să vă uitați la un MacBook Pro sau Air. Asta deoarece laptopurile de la Apple sunt mult mai performante și bateria ține undeva la 18 ore.

Te-ar mai putea interesa