Apple MacBook Air 13-inch, cel mai bun laptop ultraportabil

Persoanelor interesate de cel mai bun ultraportabil pe piață le recomand laptop de la Apple numit MacBook Air 13. acesta se diferențiază față de laptop PC-uri și alte Mac-uri din generațiile anterioare prin faptul că are integrată multă tehnologie utilă. Această tehnologie este una care oferă performanțe superioare și portabilitate extremă.

Preconizez faptul că în anii următori dacă toată lumea își dorește un iPhone de acum încolo toată lumea își va dori un MacBook Air. Asta datorită lucrurilor menționate anterior, dar și a faptului că sistemul de operare este mult mai avansat Windows iar și Windows 11.
Dacă vă veți uita pe site-urile magazinelor online atunci o să vedeți că aceste laptopuri sunt cele mai vândute având cele mai multe recenzii. La momentul scrie acestui articol pe un magazin online cunoscut acest aparat are undeva la 234 de recenzii și un scor de 4,8 stele din 5.

  • Portabilitate extremă
  • Procesor rapid
  • Sistem preinstalat

Printre lucrurile avantajoase la acest laptop se numără faptul că e prezent în multiple configurații așa încât să poți face o alegere în funcție de buget sau în funcție de ce ți se potrivește. Trebuie să fiu clar  în privința acestor configurații că este vorba de diferențe la partea de capacitate de stocare și la culoarea laptopului. Dacă vă doriți un model mai performant atunci ar trebui să alegeți varianta MacBook Pro 13 sau cu diagonală superioară. 

Alte lucruri avantajoase are fie ecranul cu rezoluție retina, memoria RAM suficientă (dar și cu voltaj scăzut), că are sistem de operare preinstalat și portabilitatea extremă.
În privința ergonomiei trebuie să scriu că acest laptop are o greutate de 1,3 kg, tastatură iluminată și ecran foarte clar.
Performanța superioară a acestui model este datorată procesorului M1 de la Apple. Pe site-ul cpubenchmark acesta are un scor de 14638 pentru varianta de procesorul cu opt nuclee.

Ar trebui să trec în revistă și punctele mai puțin bune acestea fiind faptul că are un preț puțin peste medie. Dar dacă e să analizăm raportul dintre preț și dotări atunci vedem că ea are un excelent raport între acestea. Un laptop echivalent cu Windows costând tot cam atât (aici aș face referire la Envy 14).

De-a lungul timpului am analizat foarte multe laptopuri și îmi place la ce nivel au ajuns cei de la Apple. În momentul de față niciun producător de laptop PC nu are vreun model mai performant decât cel de față, și nu e doar despre performanță ce și portabilitate. Iar dacă este să analizăm sistemul de operare MacOS X cu cel  Windows atunci clar învingător este Mac OS.

Te-ar mai putea interesa