Toshiba GR-RT820PGJ-XK-1, frigider de peste 600 litri

După cum bine știți aparatele frigorifice de top sunt side by side-urile, însă există și alternative la acestea atunci când avem un buget mult mai mare. Toshiba GR-RT820PGJ-XK-1 este un frigider de dimensiuni generoase și poate fi comparat cu un side by side atunci când vorbim de volum. Doar că interiorul este organizat diferit sau mai bine zis, este precum la frigiderele clasice, adică avem congelatorul sus și frigiderul jos. Costă mult însă nu veți mai avea nevoie de un alt aparat frigorific pentru a ține diverse alimente și e loc chiar și pentru apă sau suc. Evident că nu vorbim de sticle de suc mari ci ceva mai mici sau cele la pachet rectangular.

Se adresează atât familiilor mai numeroase dar și celor care au o bucătărie foarte mare și nu pot pune orice aparat, plus că și restul aparatelor sunt pe negru (finisaj cu sticlă lucioasă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă tot am zis că se compară cu un side by side, atunci am și ales un model cu care să-l comparăm – Samsung RS65R54112C/EO. Nu este de la același brand pentru că acesta nu oferă foarte multe soluții. Ambele vin cu uși lucioase deoarece vorbim de sticlă neagră care va da un plus de eleganță bucătăriei voastre. Arată foarte bine dacă și restul suprafețelor din încăpere sunt lucioase.

Totuși, o astfel de alegere se face și în funcție de preferințe sau spațiul disponibil. Deoarece frigiderul are o adâncime puțin mai mare și o lățime de numai 80 cm, pe când un side by side are o lățime de 90 cm. La anumite tipuri de aparate înălțime sau lățimea rămân neschimbate, astfel că puteți să înlocuiți fără probleme aparatul vechi cu unul mult mai dotat și eficient.

Concluzie

Toshiba GR-RT820PGJ-XK-1 care un compartiment pentru fructe și legume care reduce dezvoltarea bacteriilor datorită tehnologiei Antibacteria Ag+. Panoul de control este unul modern cu tehnologie touch și slider pentru a selecta mai ușor temperatura frigiderului, respectiv congelatorului. La frigiderele clasice nu veți putea seta temperatura congelatorului, ci numai frigiderului, plus că nu este atât de precisă.

Te-ar mai putea interesa