Samsung RS65R54112C/EO, aparat frigorific de tip side by side

Samsung RS65R54112C/EO este un aparat frigo de tipul side by side care are o înălțime de 179 centimetri și o capacitate generoasă de 617 litri. Are tehnologie avansată numită Full No Frost, lucru care presupune că nu o să aveți prea mult stres legat de întreținerea aparatului. E un aparat care se adresează celora interesați de un aparat cu o capacitate mare de stocare și care vor ceva premium.

Modelul prezentat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu multe caracteristici premium cum ar fi No Frost, All Around Cooling (Multiflow), Digital Inverter și SpaceMax. multiplu.

La capitolul caracteristici acest model se laudă cu faptul că e ușor de întreținut, că are o capacitate de congelare de 14 kilograme la 24 ore, că nu are un consum mare de curent , iar nivelul de zgomot e de 39 decibeli. Clasa de eficiență este F după noua etichetare, anterior a fost A+ și nu prea se vedea mare diferență între aparate. Oricum, alegând un singur aparat și nu două aparate, veți avea parte de facturi la curent mult mai mici. Pe an acest model consumă 432 kWh, ceea ce nu e mult.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi realizate din sticlă securizată (+ unul din metal pentru sticle), iar congelatorul e unul împărțit pe rafturi și 2 compartimente. Dozatorul este destul de vizibil chiar dacă designul frontal este complet negru

Pentru achiziția acestui model ar fi că e bine compartimentat, are Ice Maker, are dozator, că e realizat din materiale de calitate (sticlă neagră), control digital la interior cu interfață ascunsă (tot pe alb și cu scris albastru) și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției ar fi că e necesar un spațiu mai mare pentru amplasarea sa. Oricum, nu trebuie neapărat să îl puneți în bucătărie, ci poate fi pus și în următoarea încăpere (pe hol).

Deci, dacă vreți un aparat care să fie la zi cu tehnologia și care să poată ține o capacitate mare de alimente recomand acest model Samsung RS65R54112C/EO. Fiabilitatea e corespunzătoare unui electrocasnic de îndelungă folosință, și poate fi extinsă la mai mult cu ajutorul serviciului garanția plus.

 

Te-ar mai putea interesa