Toshiba GR-RT820PGJ-PGB-1, frigider cu partea frontală din sticlă maro

Toshiba GR-RT820PGJ-PGB-1 pare să fie unul dintre puținele frigidere care au pe uși sticlă și nu pe orice culoare, ci pe maro. Se poate observa și panoul de control touch prezent pe ușa congelatorului. Cu acesta puteți alege ușor temperatura sau una dintre funcții. Acest aparat frigorific o să iasă destul de bine în evidență fiind pe o culoarea mai deosebită, poate că s-ar potrivi chiar și într-o bucătărie retro. S-ar asorta perfect și cu un mobilier modern lucios indiferent de culoare, în special dacă l-ați pune lângă acesta (are un design minimalist).

Anumite materiale și tehnologii pot influența prețul aparatului, dar și brandul joacă un rol foarte important. În cazul de față vorbim de unul japonez care este apreciat de clienți pentru produsele sale competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

În primul rând, arată mult diferit de alte frigider și nu veți găsi altul care să arate ca și acesta sau să aibă un design similar. Acest aspect este important atunci când puneți accent pe cum arată totul. În al doilea rând are un consum destul de bun (redus), motiv pentru care a primit o etichetă energetică cu specificații atât de bune. Mai precis, vedem consumul anual de numai 316 kWh care este mic pentru un frigider de 611 litri.

Cu alte cuvinte, poate fi comparat cu un side by side și din din imaginea de prezentare nici nu ai zice că este atât de mare. Nici nu o să pară atât de mare dacă alegeți să-l montați lângă mobilier astfel că adâncimea de 73 cm nu mai este atât de deranjantă. Arată ca un frigider clasic, dar este mult mai mare și interiorul este organizat diferit, oferind spațiu pentru orice tip de produs.

Concluzie

Nu vă puteți plânge că îi lipsește ceva, chiar din contră, Toshiba GR-RT820PGJ-PGB-1 oferă destul de multe tehnologii: Inverter, Anti-Bacteria Crisper Ag+ (la compartimentul pentru fructe/legume), Ultra Fresh Cooling și Ice Twist. Singurul minus care l-am observat este lipsa acelui dozator care putea fi pus pe ușa frigiderului propriu-zis (cum vedem la modelul Beko B5RDNE504LDM, care e și mult mai mic).

Te-ar mai putea interesa