Toshiba GR-RS660WE-PMJ, side by side cu Ice Maker 3 in 1

Toshiba GR-RS660WE-PMJ este un aparat frigorific premium care are o capacitate de încărcare foarte mare de 516 litri (capacitate netă) și sistem de răcire cu No Frost. Chiar dacă e un aparat mare nu trebuie să vă faceți griji legat de consumul de curent deoarece are clasa E de eficiență energetică, mai exact un consum de 317 kWh pe an. Se adresează celora interesați de un aparat care să poată ține la păstrat multe alimente și care să nu ocupe prea mult spațiu (înălțimea e de 178 centimetri).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine ci și unul dotat cu multă tehnologie. Spre exemplu aș menționa ecranul digital cu control touch de pe ușa frigiderului. Aspectul e unul ok deoarece este un aparat pe o culoare modernă – antracit, lucru care denotă faptul că e un aparat premium.

Aparatele moderne vin cu diferite chestii care previn apariția mirosurilor neplăcute (Plasma+Pure), iar acest model nu are acele dotări pentru că este mai accesibil. Puteți să puneți anumite alimente în sertare sau recipiente dacă nu vreți ca să împrăștiați mirosul prin aparat. Pe ecranul disponibil la exterior se pot seta diferite temperaturi, mai exact cele interioare, dar și alege anumite funții. E un aparat Full No Frost cu dezghețare și decongelare automată așa încât să nu aveți treabă cu întreținerea sa. Frigiderul e unul mare cu 4 rafturi (unul este pentru sticle), suporturi și compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are două compartimente, rafturi, suporturi ca la frigider și o capacitate de congelare de 6 kilograme la 24 de ore.

Pentru achiziția acestui model ar fi funcții speciale care vin cu controlul touch, dozatorul, tehnologia No Frost, are capacitate mare, Ice maker aspect plăcut pe o culoare interesantă și eficiența energetică E.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă vrei un aparat care să poată ține la păstrat multe alimente atunci acest model Toshiba GR-RS660WE-PMJ ar fi recomandarea mea. De asemenea acest model este o alternativă mai ieftină la restul modelelor oferite de acest brand și se poate compara cu multe alte aparate de top din același segment.