Toshiba GR-RF692WE-PMJ, side by side cu French Door

Toshiba GR-RF692WE-PMJ este un aparat destul de mare și performant care îl recomand oricui, însă nu oricine și-l permite. Are tehnologii avansate iar No Frost e una dintre ele. Cu siguranță, ați mai văzut aparate cu acel sistem de răcire avansat și clasa de eficiență energetică e cel puțin E. Pe an consumă cam 314 kWh și poate fi comparat cu o combină mai mare clasa F. Consumul de energie e mic dacă ținem cont de volum, însă nu cred că veți alege acest aparat doar pentru că este eficient. Designul este elegant și se poate observa că are un ecran cu control digital la exterior pe ușa din dreapta a frigiderului. E bine să optați pentru un model de la un brand foarte cunoscut deoarece fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială (brand japonez).

Dacă e prea înalt și nu vreți un congelator prea mare, optați pentru un side by side cu volum sub 500 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat frigorific mare dar și înalt – 83 cm lățime și 189 cm înălțime. Are sistem de răcire No Frost la ambele compartimente – frigider și congelator, astfel că dezghețarea este automată. Volumul net total de 535 litri e generos și nu orice aparat e ca acesta. La un așa preț, e oarecum normal să ofere astfel de caracteristici. Capacitatea e împărțită astfel: 187 litri la congelator și 348 litri la frigider.

Frigiderul are 3 rafturi mari, suporturi multe pe ușă, compartimente pentru legume/fructe, compartimente unt și brânzeturi. E bine că are rafturi din sticlă deoarece arată mult mai bine și lumina ajunge mai bine în fiecare colț al aparatului. Congelatorul are 2 compartimente tip sertar și o capacitate de congelare bună. Designul e unul pe antracit, cu mânere integrate, iluminare LED, control touch la exterior etc.

Plusuri: are destul de multe funcții și tehnologii (Dual Inverter, Dual Cooling, AlloyCooling, No Frost și Plasma+Pure), compartimente speciale, congelator performant, consum redus etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Toshiba GR-RF692WE-PMJ este unul dintre cele mai bune side by side-uri de pe piață și de la acest brand, însă mai sunt și altele în caz că vă doriți ceva în plus au mai accesibil.

Te-ar mai putea interesa