Toshiba GR-RF840WE-PMS, side by side cu tehnologie Plasma+Pure

Toshiba GR-RF840WE-PMS este un side by side cu No Frost care e disponibil la un preț bun pentru ce oferă. Clasa de eficiență energetică este F (A+ după veche etichetare), iar acest lucru înseamnă că are un consum de curent nu prea mare. De la început ar trebui să-ți spun că acest model premium vine cu caracteristici numeroase care nu le veți vedea la orice aparat: No Frost, Dual Inverter, Plasma+Pure (eliminare mirosuri și bacterii), 3 System (sisteme independente de răcire) și AlloyCooling. Un aparat precum acesta se adresează în principal celora care vor să țină la păstrare o cantitate mare de alimente și care vor să beneficieze de unele funcții premium.

Evident că are un cost de achiziție destul de mare în comparație cu o combină, dar și volumul e unul pe măsură – 636 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toshiba GR-RF840WE-PMS este un aparat care e foarte performant întrucât are un congelator cu 6 compartimente și capacitate de congelare corespunzătoare. Nu o să te stresezi prea mult cu întreținerea sa deoarece are sistem de răcire care nu face gheață. Frigiderul are două ventilatoare pentru o răcire mai bună că doar are și Dual Inverter.

Nu este echipat cu dozator pentru apă sau cuburi de gheață, dar puteți ține sticlele cu apă în el și o tavă pentru gheață în congelator.

Plusurile aparatului sunt capacitatea foarte mare, că vine cu un consum mic de curent, panou de control touch la exterior, finisaj pe antracit și că are integrate tehnologii foarte utile.
Din păcate, nu este cel mai silențios model de pe piață din acest segment.

În cazul în care ai un buget mediu înspre mare, nu ai fost mulțumit de alegerile trecute și ai unde să amplasezi un aparat frigorific mare atunci eu îți recomand cu căldură acest Toshiba. Normal că o să îl montezi mai greu datorită greutății de 133 kilograme, dar două persoane nu vor întâmpina probleme în a-l monta. Este disponibil pentru o perioadă destul de scurtă de timp, motiv pentru care nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri.

Te-ar mai putea interesa