Samsung RB38T630ESA/EF, combină clasa E cu No Frost

Samsung RB38T630ESA/EF e un aparat modern care vine cu o multitudine de lucruri utile precum No Frost și dispenser-ul de apă.
În acest fel se poate spune că e un aparat premium pentru cei interesați de mai mult.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Costul reflectă dotările de top ale aparatului.
De asemenea din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie, cu mânere mascate și dispenser de apă.

Păreri pro și contra

Combina Samsung RB38T630ESA/EF e una cu o capacitate de 376 litri și eficiență energetică bună.
Aparatul are clasa E cu un consum anual de 264 kWh. E o clasă bună pentru capacitatea pe care o are și ar mai trebui să adaugă că e noua clasă de eficiență.
Pentru ca dvs. să nu pierdeți timp cu întreținerea aparatului, acesta are No Frost. Lucrul acesta presupune că răcirea nu produce gheață și că nu e necesară dezghețarea.
Interiorul e unul foarte încăpător, acest lucru fiind datorat tehnologiei SpaceMax. Acest aspect presupune că aparatul are un exterior compact și interior foarte încăpător. Dimensiunile sunt de 60x66x203 lxaxî cm, iar greutatea e una normală de 71kg.
Un alt lucru care trebuie menționat pe partea de aspect e că are Clean Back, adică are un capac de siguranță pe spate. Lucru similar l-am văzut și la alte mărci precum Electrolux.
Sistemul de răcire e unul foarte avansat deoarece pe lângă No Frost are și All-Around Cooling. Acest lucru presupune o temperatură uniformă în tot aparatul (la nivelul fiecărui raft).

Verdictul meu e că acest aparat e perfect pentru acele persoane care vor un aparat care să se integreze bine în bucătărie, chiar dacă nu e incorporabil, și care să aibă multe dotări utile.