Samsung RB38T630ESA/EF, combină clasa E cu No Frost

Samsung RB38T630ESA/EF e un aparat modern care vine cu o multitudine de lucruri utile precum No Frost și dispenser-ul de apă.
În acest fel se poate spune că e un aparat premium pentru cei interesați de mai mult.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costul reflectă dotările de top ale aparatului.
De asemenea din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie, cu mânere mascate și dispenser de apă.

Păreri pro și contra

Combina Samsung RB38T630ESA/EF e una cu o capacitate de 376 litri și eficiență energetică bună.
Aparatul are clasa E cu un consum anual de 264 kWh. E o clasă bună pentru capacitatea pe care o are și ar mai trebui să adaugă că e noua clasă de eficiență.
Pentru ca dvs. să nu pierdeți timp cu întreținerea aparatului, acesta are No Frost. Lucrul acesta presupune că răcirea nu produce gheață și că nu e necesară dezghețarea.
Interiorul e unul foarte încăpător, acest lucru fiind datorat tehnologiei SpaceMax. Acest aspect presupune că aparatul are un exterior compact și interior foarte încăpător. Dimensiunile sunt de 60x66x203 lxaxî cm, iar greutatea e una normală de 71kg.
Un alt lucru care trebuie menționat pe partea de aspect e că are Clean Back, adică are un capac de siguranță pe spate. Lucru similar l-am văzut și la alte mărci precum Electrolux.
Sistemul de răcire e unul foarte avansat deoarece pe lângă No Frost are și All-Around Cooling. Acest lucru presupune o temperatură uniformă în tot aparatul (la nivelul fiecărui raft).

Verdictul meu e că acest aparat e perfect pentru acele persoane care vor un aparat care să se integreze bine în bucătărie, chiar dacă nu e incorporabil, și care să aibă multe dotări utile.

Te-ar mai putea interesa