Toshiba GR-RB449WE-PMJ, combină de 338 litri pe culoare antracit

Toshiba GR-RB449WE-PMJ e o combină frigorifică de generație nouă pentru persoanele care vor ceva cu capacitate mare și dotări la zi. Astfel de dotări sunt No Frost, compresorul inverter, răcire cu ioni și asistență la închidere. Mai multe despre acestea în rândurile de mai jos.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor.

Păreri pro și contra

Modelul Toshiba GR-RB449WE-PMJ vine cu multiple dotări, iar cele mai importante sunt următoarele:
– Compresorul tip Origin Inverter care presupune existența unui compresor și a două ventilatoare.
– Răcirea e una de tipul „Pure Bio+Alloy Cooling” care presupune că se produc ioni și electroni care neutralizează mirosurile și bacteriile. În acest fel aerul rece e unul purificat pentru ca alimentele să rămână proaspete cât mai mult timp.
– Închiderea ușii e una asistată, adică ușa aparatului se va închide automat când spațiul rămas e unul mic.
– Consumul energetic e unul redus deoarece are clasa E cu un consum anual de 248 kWh.
– Dimensiunile aparatului sunt unele compacte de 60x66x186 lxaxî cm, iar greutatea e de 71 kg.

Din păcate acest model de aparat frigorific nu e smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon sau ceva de genul. Dacă vreți neaparat ceva smart atunci vă puteți orienta înspre un Bosch KGN39HIEP (are Home Connect), dar cu mențiunea că e mult mai scump.

În privința compartimentării pot scrie că e una normală. Aproape nimic ieșit din comun. Are congelator cu 3 compartimente și frigider cu două compartimente, două rafturi, raft sticle (realizat din sârmă) și 3 rafturi pe ușă.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii dacă vreți ceva mai special. E un aparat cu utilizare clasică, dar are și câteva lucruri speciale precum No Frost și acea funcție de ionizare.

Te-ar mai putea interesa