Tesla WW85460M, mașină de spălat cu uscător integrat

Mașinile de spălat rufe cu uscător Integrat sunt o opțiune ceva mai ieftină și veți economisi și spațiu, decât să cumpărați două aparate mai bine cumpărați unul singur în special dacă nu vă doriți un uscător cu pompă de căldură. Modelul Tesla WW85460M de jos este unul ceva mai performant, adică puteți încărca până la 8 kg de rufe iar dacă vreți și uscare atunci vă limitați la 5 kg.

Cu alte cuvinte în programul complet spălare+uscare este limitat la capacitatea de uscare. Chiar și consumul de energie este influențată de opțiunile alese astfel că La spălare mașina are clasă energetică C, iar la o uscare are clasă energetică E. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Ar merita cumpărată deoarece oferă un număr mare de programe, program rapid de 15 minute nu lipsește dar nici cel Eco cu durată mai mare și consum redus. Aparatul excelează la capitolul eficiență și vedem clase foarte bune atât la consumul de energie, cât și la centrifugare.

Designul nu este mult schimbat de alte serii dar se poate observa că este mai modern și s-ar putea să vă placă mai mult acesta. Butoanele pentru funcții și program sunt organizate la fel, astfel că le veți găsi cu ușurință și consider că vi se oferă toate informațiile necesare. O să vă placă programul rapid de numai oră care include și etapa de uscare, doar că vorbim de o cantitate foarte mică de rufe.

Consum și mai mic poate avea un model clasic adică fără uscător, iar un model care l-aș recomanda este Tesla WF81492M pentru că are clasă energetică B, adică nu este cu mult diferită de cea a modelului prezentat sus.

Concluzie

Tesla WW85460M este o mașină care are chiar și Drum Clean cum vedem la Samsung, astfel că interiorul va fi curat iar voi să puteți spăla orice articole. Dacă v-ați pierdut încrederea într-un anumit brand, îl puteți încerca pe acesta fiind unul european și prezent de mulți ani pe piață (poate că nu pe cea din România, ci mai degrabă la nivel internațional).

Te-ar mai putea interesa